Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Velika sam ljubiteljica sauna i da imam više mogućnosti vjerojatno bih puno češće uživala u njihovom blagotvornom djelovanju koje nam pružaju. Moja miljenica među saunama je definitivno infracrvena sauna kod koje se umijesto pare koriste infracrvene zrake, no na žalost
…prikaži još! ova moja miljenica nije toliko često zastupljena kao druge vrste sauna. Njezina posebnost je u tome što ju mogu koristiti i osobe osjetljive na visoke temperature pošto je temperatura u takvim saunama znatno niža tako da je boravak u ovoj sauni prava ugoda za relaksaciju duha i tijela zbog toga me je možda i osvojila "na prvu" i ta ljubav traje i dan danas :) u njoj sam se nekako najugodnije osjećala i zbog toga bih ju svakako preporučila svim početnicima koji još nisu otkrili blagotvora učinak sauna i pravu strast sauniranja. Kažu da potiče zdravo znojenje i učinkovitu detoksikaciju jer njezine infracrvene zrake dubinski prodiru u tkivo, osim toga ova sauna se posebno preporučuje kod problema sa celulitim i aknama tako da je zbog toga pravi saveznik nama ženama koje muku mučimo na tom području.. eto ne znam što da Vam više kažem i kako da Vam što bolje približim ovu miljenicu. Posebna je, drugačija je i prije svega učinkovita,, dokazano, potpisujem!! :)
Dosad nisam puno išla u saune,bila sam samo dva-tri puta u turskoj sauni i jednom u finskoj,ali ono što sam primijetila je to da sam se nakon izlaska iz saune fenomenalno osjećala. U zadnje vrijeme malo proučavam blagodati sauna, kupila
…prikaži još!ila sam nedavno
i knjigu Sauna-užitak za tijelo i dušu.
Želim isprobati i ostale saune,jer odlazak u saunu je nešto što bi
si svatko od nas trebao priuštiti s vremena na vrijeme i opustiti se.
tretmani opuštanja su baš pravi za moju mamu. nas ima petero i 4 unuka . tako da je svaki dan pod stresom i ovo bi joj baš godilo . jako bi se obradovala a ja bih bila najsretnija jer sam
…prikaži još!m joj to priuštila. ona naime tvrdi da bi mi zapalili stan :) kada bi mi ostali sami . ah valjda ćemo preživjeti jedan dan , odnosno bili bi smo sretni jer bi se ona opustila i uživala .... nadam se da ce se opustiti taj dan ako bude išla u toplice. <3 HVALA VAM !
vjerujem kako bi ova nagrada jako razveselila moju mamu koja po cijeli dan čuva svoje unuče dok sam ja na fakultetu...smatram kako bi joj jako dobro došlo ovo opuštanje od sve buke i galame unuka ali i od ostalih ukučana...ona
…prikaži još! smatra kako se mi ne bi snašli kad bi otišla na par dana...eto usrečite ju kako bi joj dokalazli da možemo...hvala...
Pozdrav :) Neću duljiti i opisivati zadovoljstvo wellnes uslugama jer ih dosad nisam koristila, ali vjerujem da je "raj". Bar kratkotrajni za nas nježnijeg spola. :)Obično ne sudjelujem u nagradnim igrama i na ovu nagr.igru sam obratila pažnju sasvim slučajno
…prikaži još!o iz samo jednog razloga, a taj je "moja teta iz banke". :D Poznajem je nepuna 2mj i odlično se slažemo. Posebna je. Vjerujem da bi ju ovo jako iznenadilo, razveselilo i opustilo.Ona inače obožava guglati ovakve i slične stvari, ali nažalost nema toliko vremena da uživa u njima, ali zbog ovakve vrijeme neće biti problem, sigurna sam. :) Eto, to je ukratko. Hvala Vam. LP.
Kakko je vrati vitalnost i izgubljenu energiju cilj svih nas koji volimo i posjećujemo saune, kao iostale wellnes programe, smatram da prolazeći malu školu možemo samo naučiti kako što bolje i i kvalitetnije iskoristiti stečena znanja i iskustva sa svim
…prikaži još! onim ugodama i doživljajima koje nam pruža sauna. Potvrdila bi da suniranje osim ugodnog opuštanja i detoksikacije organizma ojačava š imunitet, smanjuje napetost mišića, te ubrzava metabolizam i pomaže smanjiti tjelesnu težinu. Kako sam često zbog stresnih situacija na poslu svjedok raznih komplikacija zbog pada imuniteta korištenje sauna barem jednom mjesečno uspjela sam rješiti svoj problem. Stoga iskreno predlažem svima koji su u mogućnosti da barem s vremena na vrijeme posjete saunu i osjete blagodati koje ona pruža. Meni osobno najdraža je sauna soli i programska jer olakšanje koje osjećam nakon boravka u navedenima teško je opisati. Mislim da je puno bolje odvažiti se i doživiti.
Dobitnici Male škole sauniranja!
Komentari 6
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.