Komentiraj i osvoji jastuk za dojenje!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    fairy8888
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:56

Nema jastuka koji bi spasio moja leđa kad sam dojila... prvo bih vjerojatno trebala promijeniti krevet tj. trosjed. :( Ali pošto znam koliko boli kad se ukoče leđa i ne možeš se pomaknit ni lijevo ni desno,a suze naviru same od boli...volila bih svoju sestru usrećiti sa jastukom jer doji svog mališana ima već skoro cijela godina dana i pošto nema namjeru odustati od toga još godinu dana mislim da bi joj dobro došao.

• Default avatar -
    marijica1990

Nemam djece ,ali na putu mi je prvo dijete .....trebam rodit 25.3 ....i jako bi voljelaa da mi omogućite taj jastuk .....:)) .....

• Default avatar -
    valentinaeva

Bio mi je najbolji, posuđeni prijatelj u prvoj trudnoći, spavali smo i grlili se cijeli dan i noć, a kad je došla beba kratko sam ga mogla zadržati. Čim je počela sjediti otela mi ga je i nije se micala iz njega. Sada, kad sam u 6 mjesecu trudnoće (i ne baš sitnim godinama) nemam ga jer je prvi vraćen i grle ga druge mame i bebe. Treba mi jako i fali tijekom noći, a koja bi tek šteta bila da je druga beba zakinuta za tu sreću ležanja i sjedenja u kraljevskom položaju. Moja leđa bi bila jako zahvalna a dijetešce koje čeka brata treba podsjetiti gdje je boravilo od prvog dana.....

• Default avatar -
    danizgmaurimg

Procitala sam clanak, i ostala iznenadjena sto sve mozes s tim cudesnim jastukom!
    Prva trudnoca koja se u proljece blizi kraju me je istinski promijenila i fizicki i psihicki, te kao zena koja je mislila da zna mnogo toga o trudnoci, sada mogu reci da sam u ovom novom poglavlju zivota naucila mnogo toga, i susrela se s mnogo novih i nepoznatih stvari koje ti donose i jednu odredjenu nesigurnost. Tako se cesto smirujem surfajuci po webu i trazeci stranice s kutkom za buduce majke, bas poput ove Vase, koje donose utjehu, blagi osmijeh i osjecaj da ce sve biti u redu.
    Tako sam i vidjevsi taj jastuk pomislila - ma zbilja, wow, koje cudo - ma i za mamu i za bebu?!?! Preslatko.
    I dodala sam i to na listu za buduci baby shopping!
    A do tada, spavam sa puno malih jastuka oko sebe, i muz se slatko smije te me svaku vecer pita -Koliko jastuka veceras s nama spava? A broj jastuka se uvijek povecava s primicanjem terminu, jer nas mali zvrk postaje najzivahniji oko jedan ujutro, a mama i tata se nadaju da tu naviku nece zadrzati i kasnije :)

tinchy1983

Iskreno,mnogo mama ovdje zaslužuje baš taj jastuk za dojenje,pa mi je malo teško tvrditi da baš meni naj naj više treba!Pa...meni je upravo drugo dijete na putu,nakon punih 8 godina mukotrpnog pokušavanja(nedaj Bože nikome)i neznam da li mi vjerujete,ali ja sam potpuno zaboravila kako je to imati ponovno malu bebicu u kući!Koliko je nestrpljivo očekujem,toliko se i bojim da li ću ja to moći nakon svih ovih godina,recite kaj hočete,nisam baš tak mlada više,a ovaj jedan jadni živac koji mi je ostao,stvarno treba svaku pomoć,pa i u vidu ovog prepametnog izuma(jastuka)...Kako mi prvo dijete nije dojilo,a s ovim drugim sam stvarno odlučna pokušati čim duže,stvarno bih voljela da mi ga poklonite!Hvala najljepša!

• Default avatar -
    rowan

Znam kome je potreban jastuk za dojenje. Mojoj seki koja je trudna sa drugom štrudlicom i koja je i prvo dijete dojila. Par godina prije seke, ia ja sam svoju malenu dojila no uz velike probleme i poteškoće. No ustrajala sam i dojile smo s e 13 mjeseci. Kako je to bilo doba prije sling marama i jastuka za dojenje, sada kada gledam stare slike vidim da sam si sama jastuke stavljala kao podloške i snalazila sam se na sve moguće načine. Kada je seka rodila i njoj sma pomogla na isti način, ne znajući da ovako dobra stvar postoji. I sada kada će seka imati malu curicu koja trči oko nje dok ona doji novu bebu, misim da bi joj konačno ovaj proizvod pomogao u svakodnevnici....a kasnije bi meni proslijedila ovaj jastuk jer će mom suprugu puno koristiti koji je debeo i spava tako da cijeli poplun skvrči između nogu u obliku bananae, te mislim da smo mi obitelj koja bi ovaj jastuk najviše moguće iskoristila iznova i ponovo.....a ko zna možda se i ja nakon 8 godina ponovo odlučim na još jedno dijete....muž se i sam sada zna obući :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani