Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Znam kome je potreban jastuk za dojenje. Mojoj seki koja je trudna sa drugom štrudlicom i koja je i prvo dijete dojila. Par godina prije seke, ia ja sam svoju malenu dojila no uz velike probleme i poteškoće. No ustrajala
…prikaži još! sam i dojile smo s e 13 mjeseci. Kako je to bilo doba prije sling marama i jastuka za dojenje, sada kada gledam stare slike vidim da sam si sama jastuke stavljala kao podloške i snalazila sam se na sve moguće načine. Kada je seka rodila i njoj sma pomogla na isti način, ne znajući da ovako dobra stvar postoji. I sada kada će seka imati malu curicu koja trči oko nje dok ona doji novu bebu, misim da bi joj konačno ovaj proizvod pomogao u svakodnevnici....a kasnije bi meni proslijedila ovaj jastuk jer će mom suprugu puno koristiti koji je debeo i spava tako da cijeli poplun skvrči između nogu u obliku bananae, te mislim da smo mi obitelj koja bi ovaj jastuk najviše moguće iskoristila iznova i ponovo.....a ko zna možda se i ja nakon 8 godina ponovo odlučim na još jedno dijete....muž se i sam sada zna obući :P
ne ulazim u konkurenciju jer mi ne treba ovaj jastuk samo ga zelim nahvaliti i ishvaliti jer je meni jaaaako pomogao i u trudnoci i naravno poslije nje u dojenju a trenutno mom "ukocenom"zakonitom u sjedenju kod jaaaaako bolne kicme,dakle
…prikaži još! trudnice i buduce trudnice sretno!!!
Iskreno,mnogo mama ovdje zaslužuje baš taj jastuk za dojenje,pa mi je malo teško tvrditi da baš meni naj naj više treba!Pa...meni je upravo drugo dijete na putu,nakon punih 8 godina mukotrpnog pokušavanja(nedaj Bože nikome)i neznam da li mi vjerujete,ali ja
…prikaži još! sam potpuno zaboravila kako je to imati ponovno malu bebicu u kući!Koliko je nestrpljivo očekujem,toliko se i bojim da li ću ja to moći nakon svih ovih godina,recite kaj hočete,nisam baš tak mlada više,a ovaj jedan jadni živac koji mi je ostao,stvarno treba svaku pomoć,pa i u vidu ovog prepametnog izuma(jastuka)...Kako mi prvo dijete nije dojilo,a s ovim drugim sam stvarno odlučna pokušati čim duže,stvarno bih voljela da mi ga poklonite!Hvala najljepša!
ovaj jastuk bi željala osvojiti da ga mogu pokloniti najboljoj prijateljici koja je napokon nakon dugo pokušavanja i muke ostala trudna,a on bi joj olakšao dojenje ,a i trudnoću jer je kao mala imala prometnu nesreću i desni dio tijela
…prikaži još! joj je pomalo ukočen tj ne može s njim vladati kako treba,tako da mislim da bi joj ovo uvelike olakšalo u svakodnevici kad dođe dijete..hvala!
Draga Zdrava Krava! Ovo mi je prva trudnoća. Prije sam stalno sam slušala kako je to najljepši period u životu. Nakon najsretnijeg dana - kada se na testu pojavio plusić počele su ne baš tako lijepe stvari! Ne produljenje ugovora
…prikaži još!a o radu pa komplikacije u trudnoći i od tada mirovanje! S obzirom da većinu vremena provodim sjedeći i ležeći taj jasuk bi mi puno pomogao da taj najljepši period postane još ljepši i ugodniji!
Poštovani, jako bih htjela osvojiti ovaj jastuk. Naime, majka sam dvoje djece a treće je na putu :) jako mu se veselim, ali znam da neće biti lako. Imam problema s bolovima u leđima i znam da će se kod
…prikaži još!d dojenja i nosanja po kući još pogoršati. Olakšajte mi bar malo s ovim jastukom atraktivnog dezena :) Sigurno će se i mojoj bebi svidjeti!
Najbolji prijatelj za vrijeme trudnoće
Komentari 26
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.