Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Što me lik iznervira u ovo doba noći. Što nema petlju reći istinu da je određeni broj građana prelijen da bi odvajo otpad i za to je spreman izmisliti 100 izgovora. I da što su oni kao ZA napravili da se to promijeni?
Evo već sutra ću nazvat Zelenu akciju, obzirom na njihovu misiju sigurno će mi moći objdniti koja je misija pldtične vrećice za skupljanje papira. Oni vidim znaju , a ja ne vidim smisao pa da mi objasne.
Čitajući članak stiče se utisak da gospodin koji daje intervju se nikad u životu nije pobrinuo za otpad na ajmo to tako reći ZG način. Npr. glomazno otpad ne odlaže se na jvne površine već se ili vozi u reciklažna
…prikaži još! dvorišta ili se pozove Čistoća i oni u roku id 2-3 dana diđu po njega, glomazni otpad, mislim. Nitko nije dužan odvoziti glomazni otpad s javne površine jer se neka neorganizirana i neuka osoba odlučila ga tako zbrinut. To što se Čistoća za takva divlja odlagališta pobrine.....
Ključne točke zbog kojih razvrstavanje otpada u Zagrebu ne funkcionira
Komentari 5
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.