Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Draga Petra, znam kako ti je... I ja imam sličan problem gotovo cijeli život. Iz vlastitog iskustva mogu ti reći da pomaže gledanje Raymonda, meditacija neposredno prije obiteljskog ručka, a ako ništa drugo ne upali uvijek možeš nabaviti pudlicu! Pudlica
…prikaži još! će zaokupiti pozornost cijele obitelji kada god dođete kod njih u goste, pa pozornost više neće biti usmjerena na tebe. Također, pudlica može biti zajednička tema između tebe i svekrve, a ako stvarno zagusti i ne možeš više izdržati niti minute kraj svekrve i svekra, uvijek se možeš izvući i izvesti je u šetnju! Javi kako je prošlo!
Što se tiče straha koji imaš, on je vjerojatno samo posljedica tvoje velike emocionalne ovisnosti o tvom dečku, pa iz toga i proizlazi taj strah da ćeš ga izgubiti. Pokušaj raditi na razvijanju vlastitog samopouzdanja i društvenih veza neovisno o tvom odnosu s dečkom. Nadam se da sam ti barem malo pomogla!
Postala sam anksiozna prvi puta kada mi je mama završila u bolnici. Kada se vratila nedugo zatim sam počela dobivatii kontinuirane panične napadaje od straha da će umrijeti. Nažalost, moj strah se i obistinio prije mjesec dana. Kako je moja
…prikaži još! mama bila upućena u medicinu znala sam što mi je, no sada kada je više nema, uz nemoguću bol koju osjećam, dodatno se bojim da mi se ne povrate panični napadaji zbog šoka koji sam proživjela. Probala sam sve i svašta osim kemije i smirilo bi me nakratko, no nakon loše vijesti sve se opet vraća. Voljela bih da me netko savjetuje kako pronaći unutarnji mir.
drage moje ja sam u braku 12god i jos uvijek imam taj nekakav strah od njegovih ali nije toliko vise neugodan to je stvarno normalno jer zelimo ostaviti dobar dojam a cini nam se da smo pod povecalom i tako
…prikaži još! se mi neviste uvik borimo sa njihovom nesigurnoscu i ljubomorom sto smo im "otele" sinove :) ali ako osjecate tako jake strahove bilo bi dobro da se obratite psihologu imate u obteljskom centru pri caritasu u svakom vecem gradu besplaatnu pomoc....a sto se tice pudlice to je dobar pocetak a kad se rodi prvi bebac nas vise niko ni ne primjecuje :)))....sretno cure
Hvala cure dosta ste mi pomogle...:) Uopce mi se ne ide kod njih,jer imam osjecaj da me ne vole,jer nisam kod njih bila pola godine,tak da me decko ni sad ne moze kod njh natjerati,ne znam zasto mi je to
…prikaži još!o stalno u glavi da ne idem k njima...Za Bozic nisam bila,jer sam radila nocne smjene po 12sati,i kad me je pitao da idem nisam htjela,sam je isao pa mislim da se zbog toga ljute...Kazem nisam s njima u nikakvom kontaktu,jer mi nikako ne pasu.On normalno ide tamo,ali ja ne...Previse se je petljala u nasu vezu dok smo zivjeli u kuci do njih i njezin sincic ovo,njezin sincic ono...Sve samo ona zna,uvjek se pravi pametna i ja nisam vise mogla i otisli smo od njih i sad imamo svoj mir.Vjerojatno mi se zbog svega toga zamjerila...
Jos jedanput vam hvala na pomoci...Pogotovo Petrinji33 sto suosjecas sa mnom...:)
Pozdrav!:)<3
Imam neki strah od deckove obitelji,nikako ih ne volim vidjeti,niti ista imati s njima.Kada smo isli kod njih sva budem nervozna,ostanem bez teksta ne znam o cemu pricati s njima.Nikako mi ne pasu od prvoga dana i nemam kontakt s
…prikaži još! njima.Sa drugim ljudima se normalno druzim,dok s njima nikako.Sa svojim prijateljima i kolegama sam i prekomunativna,sa poznanicima srednje ali s nekim od njegovih i prijateljima tesko.Bojim se da nesto krivo ne kazem,pa bolje sutim.Sto da radim?Takodjer se bojim za partnera da mu se nesto lose desi i stalno mi se to vrti po glavi.Ne znam zasto?
Lijep pozdrav...
Pozdrav. Evo ovako ja imam 20 godina i imam isti problem sa strahom, al još točno neznam kojim strahom :D kad padnem u taj strah počne mi se vrtit i i imam visok tlak, i počnem se sav trest i
…prikaži još!i onda me počne hvatat panika i tako svako malo, i nakon tjedan dana mi se isto to počelo dešavati i onda sam se bi reko treba mi šetnja na friškom zraku i to ponoči i tako sam se otišao šetati sa mamom vani i skroz sam se opustio, tako da je šetnja na friškom zraku za mene najbolji ljek, stim da ja pijem normabel od 2 i 5 miligrama. Al to se sve dešava u najoš glavi to treba izbacit iz glave pričat s neki kad ste pod panikom šetat na friškom zraku i ne razmišljati o glupostima. Eto to je moj savjet za riješenje tog problema, probajte pomaže, evo imam fej pa ako ima kakvih pitanja neka me doda i pita bilo kaj vezano za taj strah ;)
https://www.facebook.com/dcolak1
Kako se boriti s napadajem straha?
Komentari 6
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.