Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sumnjam da se za 4 tjedna može išta primjetljivo napraviti na guzi, a kamoli ju podići da izgleda kao ova djevojčica na slici! Ove slike izuzetno vižljastih i tananih, zgodnjikavih i mladih djevojčica i djevojaka što vrište sa sa svih
…prikaži još! reklama u svijetu u vezi ispravljanja tijela, tjelesne kilaže, skidanja kilograma, pravilnog držanja i ostalih tjelesnih ''navlakuša'' su pusta obećanja nesigurnim ženama, djevojkama, djevojčicama i svima koji od svog ružnog, debelog i neatraktivnog tijela žele napraviti baš ovakve savršene statue kao što vidimo na ovim lijepim slikama. Dajem 10 hiljada eura svakoj debeloj, ružnoj, neatraktivnoj, ''smotanoj'', ''nikakvoj'' i ''zdepanoj'' ženi, djevojci ili djevojčici koja će i za puno duži vremenski period od 4 tjedna, od svog tijela napraviti ''izvajanu'' i ''isklesanu'' piruetu kao ovi modeli na slici. Ove žene koje izuzetno lijepo izgledaju i koje se slikaju za reklame da bi privukle potencijalne žrtve su već prirodno, genetski, zgodne i vitke i bez neke posebne vježbe i ovako bi izgledale (ili vrlo slično) i da nikad ne vježbaju niti se zdravo hrane. Znam u svom gradu desetine cura koje ''mrak'' i super izgledaju, a nisu nikad potigle teg niti uradile sklek. Takav im je organizam, takva genetika, mozak i način života i razmišljanja. Suvišno je uopće uspoređivati idealno građene djevojke i neke koje ima milion briga, problema, koje loše žive, one koije imaju životnih problema, nemaju urođene sklonosti prema vježbi, nemaju takvu genetiku i izgledaju ''nikako''! Mogu one vježbati koliko hoće i kod koga hoće, jesti šta hoće i raditi sve šta stručnjaci kažu, ali malo će koristi od toga imati! Nego, budite vi žene, djevojke i djevojčice neopterećene (ako možete, naravno od drugih briga im problema) svojim kakvim-takvim tijelom i živite onako kako od vas, htjeli-ne htjeli, zahtijeva posao, okolina, društvo, ukućani, vi sami i ostali faktori, a ove slike gledajte u slobodno vrijeme i divite se curama i curicama kako su lijepo slikane, sređene, našminkane, retuširane i kako vas mame na nešto što nikad nećete postići da dvaput živite! Ovo se odnosi na 95 posto žena, djevojaka i djevojčica!
Kakav odvratan post. U svakoj drugoj rečenici spominješ "djevojčice" , zvučis ko pedofil. Prvo skupi novce, jer čisto sumnjam da imas "hiljade" eura, a onda mi se javi, da te opalim fotkama po faci, koja je vrlo vjerojatno ružna, pa
…prikaži još!pa svoje komplekse liječis na ženama.
Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko
…prikaži još! zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL:
vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
Kako podići i učvrstiti stražnjicu u samo četiri tjedna?
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.