Komentari 6

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    irki
    U članku piše da je vježbala kardio i pilates po 2 sata, i tako 3 puta dnevno, a ne tjedno. Ali čisto sumnjam da je to istina jer mi se to čini nemogućom misijom. Praktički po cijele dane nije ništa …prikaži još!
  • Default avatar -
    malena1987
    Mda, baš me zanima tko od nas običnih smrtnika iam vremena svaki dan 6 sati vježbati, pogotovo uz malu bebu.
    Zdrava__Krava
    Dragi ivan1988, članak je nepromijenjen objavljen jučer oko podne. Nismo naknadno unosili nikakve izmjene, ali s obzirom na to da se komentar nutricionistice nalazi na kraju članka, moguće je da ga ranije nisi uočio. Pozdrav od Zdrave Krave
    Zdrava__Krava
    Dragi ivan1988, uvijek kada donosimo vijesti o trendovima iz područja fitnessa i dijeta slavnih imamo i kritički osvrt nutricionista koji možeš pročitati na dnu članka. U komentaru naše nutricionistice piše kako je ovakva tjelovježba rezervirana isključivo za Hollywoodske glumice te …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivan1988
    ljudi dajte citajte clanak i ako je u originalu los pa ukljucite mozak... ako je vjezbala 45-55min kardio i 1h pilates/jogu to je 2 SATA DNEVNO, a onda 3 PUTA TJEDNO i osnovnoskolska matematika kaze 6 SATI TJEDNO!!! Prakticki ovim …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivan1988
    irki, ja sam clanak procitao kada je jos bio drugacije napisan... tako da hvala Zdrava KRAVO STO ispravljate tekstove i onda ostavljate citateljeve komentare da ispadnu kao da ne citaju tekst... postoje rjeci kao "ispricavamo se citateljima na greski" , …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.