Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
išla sam kod dr. Gorana Cara u Zagrebu. Broj tretmana je individualan - ovisno kako će tvoj organizam reagirati, no meni je bila dovoljna jedna sezona, a kasnije sam išla jednom mjesečno na "održavanje". Na žalost za ovu sezonu je
…prikaži još! kasno, potrebno je javiti se bar dva do tri mjeseca prije sezone alergije kako bi bila spremna na vrijeme. Osim toga s obzirom na djelovanje akupunkture na cijeli organizam meni su se riješili i neki drugi zdravstveni problem pa se višestruko isplatilo. Ja sam i ovu sezonu prošla bez ikakvih problema.
super savjeti - i k tome još živjeti pod staklenim zvonom... Ja sam svoju alergiju IZLIJEČILA akupunkturom. Kad to nekome kažem gledaju me kao da sam pala s Marsa jer velika većina naših liječnika zna jednino nuditi otrove kao "lijek".
…prikaži još!. Pila sam i ja te njihove "lijekove" i ne samo da mi ništa nisu pomogli već su mi napravili novezdravstvene probleme. I zato hvala im lijepa na tim "dobrim" savjetima i "lijekovima". Ja sada živim u lijepom suživotu sa gospođom ambrozijom - jedna drugoj nimalo ne smetamo!
ajde gdje si išla na akupunturu, koliko tretmana je potrebno i može li se ići sada dok traje sezona alergije? molim te napiši nešto detaljnije o tome.hvala
Kako da ublažim alergiju na ambroziju?
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.