Komentari 5

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NikolinaTus
    Pozdrav, odgovor na ovo pitanje Vam ne mogu reći, to je usluga koju Vitaminoteka naplaćuje tako da ne smijemo objavljivat. …prikaži još!
  • Default avatar -
    autsajderica
    Draga Nikolina, drago mi je da si zadovoljna. pratimo tvoj napredak i navijamo :-). Ono što mene zanima su količine pojedinih namirnica. Zašto ne pišu u jelovniku? :-(
  • Default avatar -
    Debeljuco
    A jel smijete reci barem , dali su te porcije malene , srednje ili velike . Ili se i to naplacuje ?
    NikolinaTus
    Pozdrav, drago mi je da pratite naš program. Ako ste dobro prostudirali moj jelovnik, čini se vrlo zanimljivim, e pa takav i je. Moram Vam priznati da nikad nisam više i ukusnije jela kao sad. Moj dnevni ritam je vrlo …prikaži još!
  • Default avatar -
    sicusna
    mene zanima vremenski razmak između obroka navedenih u ovom jelovniku...u koliko sat da bude posljednji obrok, odnosno večera? i nikolina sretno :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.