Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pozdrav, drago mi je da pratite naš program. Ako ste dobro prostudirali moj jelovnik, čini se vrlo zanimljivim, e pa takav i je. Moram Vam priznati da nikad nisam više i ukusnije jela kao sad. Moj dnevni ritam je vrlo
…prikaži još!vrlo prenatrpan obavezama tako da se rano ustajem pa moji obroci su ovako raspoređeni:
7.00 Doručak
10.00 Međuobrok
13.00 Ručak
16.00 Međuobrok
19.00 Večera
Postoji i večernji zalogaj, ako me ulovi neka kriza. Još uvijek ga nisam okušala jer mi je nepotreban.
Slobodno mi pište, rado ću podijeliti s Vama svoje utiske.
LP
Draga Nikolina,
drago mi je da si zadovoljna. pratimo tvoj napredak i navijamo :-). Ono što mene zanima su količine pojedinih namirnica. Zašto ne pišu u jelovniku? :-(
Dijetni jelovnik Nikoline T. - 1. tjedan
Komentari 5
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.