Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Draga Nikolina,
drago mi je da si zadovoljna. pratimo tvoj napredak i navijamo :-). Ono što mene zanima su količine pojedinih namirnica. Zašto ne pišu u jelovniku? :-(
Pozdrav, drago mi je da pratite naš program. Ako ste dobro prostudirali moj jelovnik, čini se vrlo zanimljivim, e pa takav i je. Moram Vam priznati da nikad nisam više i ukusnije jela kao sad. Moj dnevni ritam je vrlo
…prikaži još!vrlo prenatrpan obavezama tako da se rano ustajem pa moji obroci su ovako raspoređeni:
7.00 Doručak
10.00 Međuobrok
13.00 Ručak
16.00 Međuobrok
19.00 Večera
Postoji i večernji zalogaj, ako me ulovi neka kriza. Još uvijek ga nisam okušala jer mi je nepotreban.
Slobodno mi pište, rado ću podijeliti s Vama svoje utiske.
LP
Dijetni jelovnik Nikoline T. - 1. tjedan
Komentari 5
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.