Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Poštovana Dr. Vranešić Bender, zašto niste niti jednom rječju spomenuli homeopatiju ????? koristiti antibiotike pri sinusitisu je stetno i neodgovorno ukoliko ima druga alternativa. ja sam ih koristila godinama jer sam mislila da specijalisti znaju svoj posao, dok jednog dana
…prikaži još! antibiotici jednostavno nisu djelovali da moje upale sinusa i tada me specijalist iz jedne zagrebacke bolnice uputio travaru!? tada sam potrazila dobrog homeopata i vec godinama ne koristim antibiotike. Ako je uzrok sinusitisa alergija a najcesce jest mozda bi alopatska medicina nesto mogla promijeniti u svom pristupu barem ovdje na mikroplanu u zdravoj kravi.
O sinusima je mnogo pisano, nije objašnjeno čemu točno služe, ali kad se poremeti funkcija sinusa dolazi do velikih problema. Moje je mišljenje da sinusi prvenstveno služe za zagrijavanje udahnutog zraka koji odlazi u pluća. Danas živimo u takvom okruženju
…prikaži još! da nismo u mogućnosti samostalno odabrati okolinu radnih i životnih uvjeta, tako smo izloženi raznim vanjskim utjecajima koji štete našem zdravlju. Zbog svega toga dolazi do raznih upala i infekcija. Najviše su izloženi dišni kanali koji su posebno osjetljivi zbog toga što su obloženi nježnom sluznicom. Kad dođe do upale sluznice posljedice mogu biti jako teške jer su mnoge bolesti posljedica upale sluznice (sinusitis, rinitis, astma pa čak i želučane tegobe ). Nije poznato koji su glavni uzroci upale sinusa međutim prema nekim teorijama upala je virusna, pa prema tome antibiotici mogu biti kontraproduktivni jer mogu uništiti i dobre bakterije u organizmu. Kad se upali sluznica u sinusima javljaju se mnoge teorije o uzrocima kao: peludne alergije, grinje, loši uvjeti stanovanja i sl. Međutim kad se malo bolje sagleda u prošlom stoljeću nije bilo tako drastičnih slučajeva iako su životni uvjeti bili malo slabiji nego danas, teže upale javljaju se već kod male djece. Vjerojatno je razlog tome što se nekad živjelo u zdravijem okruženju, međutim što je tu je i treba se prilagoditi novim uvjetima stoga sam mišljenja da se navedeni zdravstveni problemi moraju riješiti isključivo na prirodan način.
Na prirodan način navodim zato što sam i sam imao velike probleme upaljenih sinusa i sluznice koje sam riješio pripravkom na bazi meda, šećera i bilja. Od početka ove godine pomogao sam mnogima od male djece do starijih, to znam zbog toga što je dosta osoba potvrdilo da više nemaju zdravstvene probleme koje su imale ( glavobolje, curenje iz nosa, otežano disanje,povraćanje, spavanje u sjedećem položaju i još dosta toga što je teško opisati u nekoliko riječi
zdravisinusi@gmail.com
Sinusitis: Simptomi i kako olakšati tegobe?
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.