Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Postovani, Radila sam papa test koji nije bio uredan. Nalazi su kako slijedi. VRSTA STANICA:Skvamozne,metaplasticne.Cilindricne endocervikalne leukocita nesto dalje Bacilus vaginalis flora. Promjene povezane sa hpv. REAKTIVNE PROMJENE :Upala, promjena na stanicama, povrsinska reakcija, parakeratoza, skvamozna intraepitalna lezija (SIL) DYSPLASIA
…prikaži još!DYSPLASIA LEVIS CIN 1
PLUS PROMJENE NA HPV
DISKERATOZA
HIPERKERATOZA
Zatim sam u bolnici Merkur radila obrisak cervikasa.
Obrisak cerviksa i obojan imunocitokemijskom metodom s CINecPLUS,na p16INK4A i na Ki-67,a od ostalog ucinjena genotipizacija virusa REZULTAT HPV GENOTIPIZACIJE NEGATIVAN-NA GENOTIPOVE VISOKOG RIZIKA
Preporuča se samo godišnja kontrola bez terapije,jako sam zbunjena pa Vas molim ako mi možete odgovoriti.
Da li potrebna terapija ili nesto drugo jer mi je preriskantno cekati ponavljanje papa testa za godinu dana. Pogotovo obzirom na to da se u roku od 6mj. od urednog nalaza stvorio cin.
Molim Vase misljenje! Unaprijed hvala!
Draga moja i ja sam prosla istu situaciju.CIN 1 plus HPV..jedino na cemu sam radila je bilo dizanje imuniteta.. bazirala sam se na priirodnim preparatima ..od čistog gela aloe vere..ili sok ..mozeš ga nabaviti u Bio-Bio trgovinama..vino od kupina,tinktura od
…prikaži još!d đumira..uzela mješavine cajeva u biljnim apotekama..ili domaći travar , prehrana sa puno voća i povrca.. vjeruj mi ..sve ce biti ok..evo meni je vec godinu i po papa ok..i cak mi je ginekolog rekao da se CIN i HPV pojavljuju pri padu imuniteta..i da je dok je imunitet ok..on nece pojaviti.. :)
Imaš HPV i što sad?
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.