Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Poštovanje, ja se ispričavam ako sam Vas krivo shvatila ali svejedno cu pitati :) Ako spravljate te pripravke i za upite,ja bih Vas od srca zamolila da i meni spravite potrebno. Naime i sama sam nakon tri grozne upale mjehura
…prikaži još!ura u jednoj godini toliko iskrivila svoje jajovode da sam na kraju imala vanmatričnu trudnoću i naravno odklanjanje jajovoda. Preostala desna strana je vjerovatno isto zahvaćena ali sve nade polazem u tu preostalu stranu tijela. Oduvijek su mi ginekolozi govorili da imam policistične jajnike ali jedini pristup liječenja su bili hormoni i antibaby pilule sto sam ja odbijala. Jako sam uplašena buducim razvojem događaja i rado bih poradila na sebi s Vašim tretmanima čajeva i kreme. Puno Vam hvala unaprijed na vremenu,poduci a evo ako bude mogućnosti i na ostalom.
Srdačan pozdrav!
Savjeti za 5 ženskih problema!
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.