Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Na tržištu postoji i tableta 5 dana poslje koja se pokazala trostruko djelotvornija te nije hormonskog sastava (ulipristal acetate 30mg)
...naravno uz konsultaciju sa ginekologom
ellaOne mi je najbolja. 190 kn, bez recepta. Jedino mi smetaju pitanja ljekarnika koji direktno diraju u tvoji intimni život. Mislim kako su u potpunosti nepotrebni jer ponižavaju žene na neki način. Mene je moja ljekarnica pitala zašto mi treba
…prikaži još!a hitna kontracepcija. Na odgovor "kondom je puknuo" onda je mrsko odgovorila "meni se to u životu nije desilo. Ne znam kako se vi mladi to seksate..."
U potpunosti neprofesionalno od nje..
Jednom sam bila primorana upotrijebiti je. Nisam imala nikakvih nuspojava osim lagane boli u trbuhu kao na početku menstuacije , te sam prokrvarila... Više sam bila ustrašena da ću zatrudnjeti nego što me brinule nuspojave . Djelovala je :) Samo
…prikaži još! moram reći, skupa je ^^
Hitna kontracepcija - kako je koristiti i koje su nuspojave?
Komentari 6
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.