Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Slažem se, svoje učestalo i bolno mokrenje sam uspio riješiti Regen 50 strong kapsulama. Moje sve preporuke, kapsule se mogu pronaći na web shopu (https://regen50.hr/) gdje možete ostvariti uštedu od 10%.
Mislim da vrbovica ne bi trebala smetati jer je biljka. Mom suprugu s problemima prostate koje je imao su pomogle Regen50 kapsule koje su na biljnoj bazi. Možete si pogledat na njihovoj stranici.
Sto se tice regen50 kapsula samo rijeci hvale stvarno, mislim znam da ima svasta na trzistu, svasta se reklamira na tv-u. Prostamol uno se vrti 0-24 po reklamama a koristio sam ga duze od 2 mjeseca i ni priblizno mi
…prikaži još! nije pomogao kao regen. U principu sto zelim reci je da ne treba vjerovati svemu na tv-u. dovoljno je samo pogledati sastojke.
Sjajan članak, vrijeme je da se o ovome problemu počne pričati glasnije. Kao što je spomenuto u komentarima i ja sam probao navedeni Regen50 i mogu samo reći riječi pohvale što se tog lijeka tiče, a skoro sam pročitao dobar
…prikaži još! tekst i dobre savjete baš na ovu temu, navest ću ovdje jer možda nekome pmogne, žalosno je koliko mladih ljudi ima stid da potraži pomoć, a to je sasvim normalno.https://impotencija.hr/lijekovi-za-impotenciju/
Poštovana a što mislite o vrbovici? Niste ju spomenuli. Mene zanima može li vrbovica izazvati neke probleme kod ljudi koji uzimaju redovito lijekove, kao na primjer ormidol, aspirin protekt, atoris, preductal? Naime te lijekove uzima moj suprug radi ugradnje stentova
…prikaži još! zbog angine pektoris i laganog infarkta.
Biljni lijekovi za zdravu prostatu i iritabilni muški sindrom
Komentari 7
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.