Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovaj muesli trenutno ima najmanje glasova, a od tri ponuđena je najzdraviji. Između ostalog sadrži neprerađen šećer. Niti na jednom od ponuđenih nema u sastavu količina šećera na 100 gr. Šteta što niste ponudili i organske ,tj neke "BIO" muslije.
…prikaži još! Sastav prva dva u ponudi je sve , samo ne zdrav.
Meni je žao što nisu stavili verziju s jagodom, crveno pakovanje, ja je u RH dućanima više ni ne mogu naći, a svi smo taj obožavali, čak i oni koji ne vole žitarice. Nažalost problem kod ovih žitarica i onih
…prikaži još!nih iz Lidla je cijena. Ovdje je pitanje koji mi se sviđa, ali da je pitanje bilo koji jedem, onda bi to bio onaj iz Lidla jer ovaj stvarno rijetki mogu priuštiti.
ni jedno,ni drugo,ni treće ja jedem čiste zobene(kaša),i sama si dodam po volji med,cimet,voće i znam kaj jedem,a ne ove umjetne prerađevine,koje imaju toliko dodataka,da mi se zavrti od čitanja i inače,ne kupujem ništa dok ne pročitam deklaraciju,a sve gdje
…prikaži još!dje vidim poduži popis,dalje ni ne čitam,nego vratim na policu
Familia fit crisp voćni muesli
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.