Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
čitala sam upute od nekih drugih jednako tako školovanih aromaterapeuta da ulje cimeta uopće ne pomaže u otklanjanju celulita, jedino što izaziva je reakcija kože koja se očituje snažnim crvenilom i svrbežom (to sam već od nekoliko ljudi čula kojima
…prikaži još! je slučajno kap cimeta pala na kožu!!)...
kome vjerovati???
Annalena, stvarno djeluje?
Cula sam da je cimet stvarno dobar po pitanju celulita i mrsavljenja, nekako mi ima vise logike unositi ga u tijelo nego stavljati izvana. Pokusat cu s tvojim savjetom. Zvuci odlicno :)
Ja vec 5 mj svako jutro pomijesam zlicicu cimeta s malo limunovog soka i to popijem, mislim da djeluje jer osim toga ne radim nista novo sto vec nisam probala, (godinama sam vjezbala, pila 2l vode, koristila kreme, masaze i
…prikaži još! pazila sto jedem, al tek otkad sam to pocela piti primjecujem napredak) celulita gotovo da uopce vise nema ni kad stisnem bedra, tako da probajte, nije bas fino, ali mozda se isplati..
Ja se nebi složila s takvim komentarima. Prije svega vježbanje je prekopotrebno. Vjerujem da cimet pomaže, ali što se tiče unosa ako je dobro vani, još bolje je unositi iznutra - nemora biti. Sam primjer je kava. Kava i njeni
…prikaži još! pilinzi iz vana smanjuju celulit, a unos kave ga stvara.
Zašto cimet i limun djeluju? Zato jer se C vitaminom zateže koža. Bilo kojim u bilo kojem obliku.
I na kraju, rezultat daje puno vode i masaža, jer celulit ne nestaje, ne razbija se, nego otiče (naprekne), napne kožu i zato ga ''nema''. Za detaljnije informacije čitajte dr. OZ-a. Pozdrav :)
Cimet i hulahopke brišu celulit
Komentari 9
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.