Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Meni pomaze nativni propolis,on je lijek za sve,probala i uvjerila se,ima ga u ljekarnama,mislim kada se radi o zdravlju da nista nije toliko skupo,jer vjerujem da neke stvari puno vise platimo koje nas zadovolje neko kratko vrijeme...
@Bucha umjereno konzumiranje alkohola smanjuje rizik od bolesti, ne samo od gripe. I zato, pij malo, pij dobro. Savjet 6. i 8. su kompatibilni, a meni se dopada pomisao na kuhano vino s cimetom. To je idealna ikonografija za zimske
…prikaži još!mske dane, piješ vino i kroz prozor gledaš brda pod snijegom. :-)
Bazgine tablete mozes potraziti u nekim biljnjim drogerijama, a ako ih ne nadjes dobra zamjena je piti puno caja od bazge! te cesto zraci prostorije u kojim boravis tijekom dana.
Goji bobice sam jela sušene, ima ih za kupiti u nekim biljnim ljekarnama i fine su, iako neobične. Čula sam da one mogu zadovoljiti želju za slatkim, i meni je to stvarno djelovalo
Cimet i cink - super par protiv gripe
Komentari 11
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.