Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
(Zanemarite moj drugi komentar jer zbunjuje; pokušavao sam dugi komentar objavitinu više djelova. Dovoljno je stalo u prvi (donji) komentar sa se mogu shvatiti moje glavne primjedbe).
dok mješavina aluminija i plastike završava na odlagalištima otpada). Zbog čega nema sojina mlijeka? Kokos nije ekološki prihvatljiv jer se zbog plantaža događa masovno uništavanje tropskih prašuma, istrebljenje biljnih i životinjskih vrsta i genocid protiv domorodačkih naroda.
Dugo sam se nadao da će se pojaviti hrvatski proizvođač biljnih mlijeka ali šteta je da ne piše država porijekla (barem glavnih) sirovina i da je u Tetra-Paku (kojeg nije moguće u potpunosti reciklirati jer se samo papirnati udio reciklira
…prikaži još! dok mješavina aluminija i plastike neodrživo završava na odlagalištima otpada). Zbog čega nema sojina mlijeka? Kokos nije ekološki prihvatljiv jer se zbog plantaža događa masovno uništavanje tropskih prašuma, istrebljenje biljnih i životinjskih vrsta i genocid
Ovi napitci imaju malo kalorija, a napunit će te vitaminima i bit ćeš zdrava!
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.