Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dugo sam se nadao da će se pojaviti hrvatski proizvođač biljnih mlijeka ali šteta je da ne piše država porijekla (barem glavnih) sirovina i da je u Tetra-Paku (kojeg nije moguće u potpunosti reciklirati jer se samo papirnati udio reciklira
…prikaži još! dok mješavina aluminija i plastike neodrživo završava na odlagalištima otpada). Zbog čega nema sojina mlijeka? Kokos nije ekološki prihvatljiv jer se zbog plantaža događa masovno uništavanje tropskih prašuma, istrebljenje biljnih i životinjskih vrsta i genocid
dok mješavina aluminija i plastike završava na odlagalištima otpada). Zbog čega nema sojina mlijeka? Kokos nije ekološki prihvatljiv jer se zbog plantaža događa masovno uništavanje tropskih prašuma, istrebljenje biljnih i životinjskih vrsta i genocid protiv domorodačkih naroda.
(Zanemarite moj drugi komentar jer zbunjuje; pokušavao sam dugi komentar objavitinu više djelova. Dovoljno je stalo u prvi (donji) komentar sa se mogu shvatiti moje glavne primjedbe).
Ovi napitci imaju malo kalorija, a napunit će te vitaminima i bit ćeš zdrava!
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.