Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja sam koristila uvin čaj za relativno manje probleme s urinarnim problemima, dok je moj suprug u ljekarni po preporuci kupio regen50 strong kapsule radi povećane prostate i nokturije. I dan danas si zna uzet i kad nema problema više
…prikaži još!e čisto prevencije radi.
bok...ja sam imao godinama problem sa mokrenjem i upalama mjehura..popio sam i isprobao sve moguće antibiotike ..i sve to bi mi pomoglo na nekoliko dana i bol u donjem dijelu trbuha bi počela..uz to peckanje pri mokrenju, erekcija bi i
…prikaži još! bila bolna...bio sam kod nekoliko urologa, radio odvratnu citoskopiju, testirao se na sve moguće bakterije, urin, sperma..i po njima je bilo sve ok. ali bol u spolovilu i mjehuru je i dalje bila prisutna,nekad više, nekad manje. kad sam dosao kod treceg urologa, t
Poštovana doktorice. imam dijagnozu kroničkog cistitisa i jednom godišnje obavezno imam jednu jaču upalu mejhura pračenu u mom slučaju ne toliko e.coli koliko klebseilom koje se ne mogu nikako riješiti. ako je se riješim to je onda na god dana
…prikaži još! i opet se vrati. bol u mjehuru pečenje tijekom mokrenja i kad se pomokrim. Osim toga saznala sam proše godien da imam ureaplazmu na grliću maternice. imala sam je prije 6godina u uretri i otišla je od ture sumameda. sada sam popila za ovu na grliću maternice doksiciklin i ciprinol ali simptomi su uvijek tu. žuto-zelenskasti iscjedci, bolovi u donjem dijelu trbuha, oteženo mokrenje , bol pri spolnom odnsou zbog čega niti nemam odnoseitd. uglavnom kod mene se već skoro 7godina izmjenjuje stalno upala urogenitalnog trajta i neznam više kako da si pomognem jer sam probala već tone privpravaka, čajeva, antibiotke više ne smijem ni pogledati, pila sam čak i neke probiotike na bazi češnjaka, pa tinktutre koje kavke i sad na kraju za dizanje imuniteta i spirolinu. Morma i napomenuti da sam rođena sa 8mj i da sam kao djete preboljela refluks uz e.coli i enterokok. Sada opet imama upalu mjehura ali neznam dali je to od ureaplazme ili se opet aktivirala klebsiela. vapim za pomoći! srdačan pozdrav Maja.
poštovana,zanima me da li kuhajući čaj protiv upale mjehura mogu pomiješati 3trave( koprivu,zeleniku i maslačak )ili maslačak moram posebno piti? buni me šta ste napisali "UZ MASLAČAK"... hvala :-)
Poštovana doktorice, recite mi molim Vas čime ću očistiti ili "isprati" mokraćne puteve od pijeska i kristalića? To me dugo muči, tj. osjećam bolove duž cijelog "puta" od bubrega do mjehura. Urolog je pretpostavio da imam pijesak jer sam imala
…prikaži još! eritrocite u mokraći (do 20) a to nije mogao vidjeti na UZ. Najčešće me boli nisko na lijevoj strani trbuha. Inače pijem čaj od preslice jednom dnevno ne baš svaki dan. Eto, pa savjetujte me i hvala puno. Lijep pozdrav!
Postovana, vec dvije godine mi se u urinokulturi izmijenjuju streptokok skupine b I eserihija. Popila sam previse antibiotika, stanje je isto i umorna sam od toga. Jel b mi mogli dat svoj savijet i adresu gdje bih mogla kupiti cajnu
…prikaži još!u mjesavinu. Puno Vam hvala.
poštovana,zanima me koje čajeve za upalu mjehura smijem mješati sa limunom,pročitala sam da dok se pije recimo uvin h,ne smije se piti ništa kiselo jer je efekt kontraproduktivan,te da li smijem u čaj od kopive staviti med od maslačka,molila bih
…prikaži još! vas da mi napišete koje su najbolje kombinacije i omjeri,HVALLLA :)
ŠTO JE KONOPLJA I ZAŠTO JE TA BILJKA ČUDOTVORNA I LIJEČI SVE ŠTO JE KONOPLJA,PA UPRAVO TO JE VEČINI LJUDI TA BILJKA NEPOZNANICA,NEZNALICE JE TRETIRAJU KAO DROGU DOKTORI I FARMACIJA KAO ZABRANJENI LIJEK DANAŠNJEG DOBA,U OVIM TEKSTOVIMA I VIDEU KOJE
…prikaži još!OJE SAM STAVIO ŽELIM INFORMIRATI LJUDE O MOĆI KONOPLJE KOLIKO JE BITNA U ZDRASTVENE SVRHE I ŠTA SVE LIJEČI TA BILJKA,VEČINA LJUDI BOLUJE OD RAKA I RAZNIH BOLESTI SAMO SE TRUJU I UNIŠTAVAJU RAZNIM LIJEKOVIMA I KEMOTERAPIJAMA DA BI DOŠLI DO IZLIJEČENJA A USTVARI SAMO TONU JOŠ DUBLJE U BOLEST,KAD BI ZNALI SAMO ŠTA RADI KONOPLJA I ŠTA SVE LIJEČI TA ČUDOTVORNA BILJKA SVIJET BI BIO ZDRAVIJI I PUNO LJEPŠI VJERUJTE MI,NE TREBAJU NAM DOKTORI I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA IMAMO BILJE KOJE LIJEČE SVE.
ZNATE LI DA ULJE OD KONOPLJE LIJEČI SVAKI RAK I SVAKU BOLEST,MOŽDA IMATE NEKOGA KOGA ZNATE DA MU JE POTREBNA POMOĆ KONOPLJE,POMOZITE TOM ČOVJEKU I UPUTITE GA NA ULJE OD KONOPLJE JEL ONO STVARNO LIJEČI SVE,LJUDIMA DANAS TREBA INFORMACIJA O OVOM ČUDOTVORNOM LIJEKU,NE TREBAJU NAM LIJEKOVI IMAMO BILJKE KOJE JE BOG STVORIO ZA SVE BOLESTI.ZNAM ČOVIKA POKRAJ SPLITA KOJI LIJEČI LJUDE OD RAKA I RAZNIH BOLESTI S ULJEM OD KONOPLJE,SAM GA IZRAĐUJE AKO KOME TREBE KONTAKT NEK KONTAKTIRA OVAJ MAILA: uljekonoplje1@gmail.com ili NA OVU STRANICU FACEBOOK NEK SE OBRATI https://www.facebook.com/uljeod.konoplje ZNAM SIGURNO DA JE ULJE KONOPLJE ČUDOTVORNI LIJEK ZA SVE.
RICK SIMPSON O MOĆI KONOPLJE http://www.youtube.com/watch?v=qJYuNiq9b80
BOG JE STVORIO BILJKU ZA SVAKU BOLEST
http://www.youtube.com/watch?v=qJYuNiq9b80
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/69505-rick-simpson-uljem-od-kanabisa-izlijecio-sam-tisuce-oboljelih-od-raka-a-vlasti-ga-zabranjuju.html
http://2012-transformacijasvijesti.com/alternativna-medicina/ulje-konoplje-najbolji-zabranjeni-lijek-za-sve
http://www.youtube.com/watch?v=_nm7nqUigFA
Poštovana,imam dijagnozu cistitisa sa eserihijom 100 000 CFU/ml. Nakon 5 dana antibiotske terapije simptomi su se vratili,dobila sam novu dozu drugog antibiotika 7 dana nakon čega ću morati još 10 dana nastaviti sa trećim antibiotikom,brine me kolićina tih lijekova i
…prikaži još! koliko su ućinkoviti...pijem uroloski caj ali ima puno vrsta istog na tržištu.zanima me koje vrste biljaka najbolje rješavaju problem sa eserihijom s obzirom da me svi upozoravaju da ju je teško ukloniti iz mokraćnog sustava.uz to naravno velika je vjerovatnost da će pojaviti i gljivice budući da su veće kolićine
antibiotika u pitanju...ćini mi se da to ide u krug,molim vas za savjet što je najbolje u ovoj situaciji naoraviti po pitanju biljnih ljekova.unaprijed hvala !
bok...ja sam imao godinama problem sa mokrenjem i upalama mjehura..popio sam i isprobao sve moguće antibiotike ..i sve to bi mi pomoglo na nekoliko dana i bol u donjem dijelu trbuha bi počela..uz to peckanje pri mokrenju, erekcija bi i
…prikaži još! bila bolna...bio sam kod nekoliko urologa, radio odvratnu citoskopiju, testirao se na sve moguće bakterije, urin, sperma..i po njima je bilo sve ok. ali bol u spolovilu i mjehuru je i dalje bila prisutna,nekad više, nekad manje. kad sam dosao kod treceg urologa, t
Postovana doktorice,
Kako lijeciti ureaplasmu? Nalaz je 10 na 4, vec pokusano lijecenje antibioticima u 2 navrata?
Mogu li vas kontaktirati na neki email ili broj telefona?
Pozdrav
Meni je puno pomogla mješavina koprive, kadulje, stolisnika, bazge i kamilice. Ali ona prava stvar koja mi je stvarno pomogla je ulje divljeg origana koje bih preporučila svima koji imaju stalno upale, jer je puno jednostavnije za koristiti, a i
…prikaži još! i djelotvornije i učinkovitije
Biljni čajevi i mješavine za liječenje upale mjehura
Komentari 16
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.