Komentari 16

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Siljan.Z
    Ja sam koristila uvin čaj za relativno manje probleme s urinarnim problemima, dok je moj suprug u ljekarni po preporuci kupio regen50 strong kapsule radi povećane prostate i nokturije. I dan danas si zna uzet i kad nema problema više …prikaži još!
  • Default avatar -
    goranvoda
    bok...ja sam imao godinama problem sa mokrenjem i upalama mjehura..popio sam i isprobao sve moguće antibiotike ..i sve to bi mi pomoglo na nekoliko dana i bol u donjem dijelu trbuha bi počela..uz to peckanje pri mokrenju, erekcija bi i …prikaži još!
  • Default avatar -
    ladymaya
    Poštovana doktorice. imam dijagnozu kroničkog cistitisa i jednom godišnje obavezno imam jednu jaču upalu mejhura pračenu u mom slučaju ne toliko e.coli koliko klebseilom koje se ne mogu nikako riješiti. ako je se riješim to je onda na god dana …prikaži još!
  • Default avatar -
    bico
    Dugo očekivanog odgovora od poštovane doktorice Ksenije - JOŠ NEMA
  • Default avatar -
    Snjeza21
    Možete li mi reći da li cista može uzrokovati stalno mokrenje i da li bi.mi pomogli biljni cajevi
    violla
    poštovana,zanima me da li kuhajući čaj protiv upale mjehura mogu pomiješati 3trave( koprivu,zeleniku i maslačak )ili maslačak moram posebno piti? buni me šta ste napisali "UZ MASLAČAK"... hvala :-)
  • Default avatar -
    bico
    Poštovana doktorice, recite mi molim Vas čime ću očistiti ili "isprati" mokraćne puteve od pijeska i kristalića? To me dugo muči, tj. osjećam bolove duž cijelog "puta" od bubrega do mjehura. Urolog je pretpostavio da imam pijesak jer sam imala …prikaži još!
  • Default avatar -
    kap12345
    Postovana, vec dvije godine mi se u urinokulturi izmijenjuju streptokok skupine b I eserihija. Popila sam previse antibiotika, stanje je isto i umorna sam od toga. Jel b mi mogli dat svoj savijet i adresu gdje bih mogla kupiti cajnu …prikaži još!
    lila17
    Šteta što nema više doktora poput vas jer većina kljuka samo antibioticima i jedino zna za uvin h i brusnicu..
  • Default avatar -
    nevolica
    poštovana,zanima me koje čajeve za upalu mjehura smijem mješati sa limunom,pročitala sam da dok se pije recimo uvin h,ne smije se piti ništa kiselo jer je efekt kontraproduktivan,te da li smijem u čaj od kopive staviti med od maslačka,molila bih …prikaži još!
  • Default avatar -
    lipajele
    ŠTO JE KONOPLJA I ZAŠTO JE TA BILJKA ČUDOTVORNA I LIJEČI SVE ŠTO JE KONOPLJA,PA UPRAVO TO JE VEČINI LJUDI TA BILJKA NEPOZNANICA,NEZNALICE JE TRETIRAJU KAO DROGU DOKTORI I FARMACIJA KAO ZABRANJENI LIJEK DANAŠNJEG DOBA,U OVIM TEKSTOVIMA I VIDEU KOJE …prikaži još!
  • Default avatar -
    larissa8
    Poštovana,imam dijagnozu cistitisa sa eserihijom 100 000 CFU/ml. Nakon 5 dana antibiotske terapije simptomi su se vratili,dobila sam novu dozu drugog antibiotika 7 dana nakon čega ću morati još 10 dana nastaviti sa trećim antibiotikom,brine me kolićina tih lijekova i …prikaži još!
  • Default avatar -
    goranvoda
    bok...ja sam imao godinama problem sa mokrenjem i upalama mjehura..popio sam i isprobao sve moguće antibiotike ..i sve to bi mi pomoglo na nekoliko dana i bol u donjem dijelu trbuha bi počela..uz to peckanje pri mokrenju, erekcija bi i …prikaži još!
  • Default avatar -
    kzdelican
    Postovana doktorice, Kako lijeciti ureaplasmu? Nalaz je 10 na 4, vec pokusano lijecenje antibioticima u 2 navrata? Mogu li vas kontaktirati na neki email ili broj telefona? Pozdrav
    lila17
    Meni je puno pomogla mješavina koprive, kadulje, stolisnika, bazge i kamilice. Ali ona prava stvar koja mi je stvarno pomogla je ulje divljeg origana koje bih preporučila svima koji imaju stalno upale, jer je puno jednostavnije za koristiti, a i …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.