Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dragi svi, Zaista volim ovaj portal ali ponekad uistinu šalje pogrešne poruke. Što je loše u celulitu? Već se tisuću puta pisalo o tome da ga se zapravo vrlo teško možete riješiti/ili ne možete jer je to prirodno stanje ženskog
…prikaži još!g organizma. I vjerujte mi, nema tog vježbanja, režima prehrane i života bez stresa koji će ga ukloniti. Jednostavno ga treba prihvatiti kao neminovni proces i jednu od upravo savršenih ženstvenosti ženskog tijela.
Pozdrav! dovoljno je pažljivije pročitati članak da bi se razumjelo što je loše u celulitu - a pritom ne mislim na estetski segment. Djelomično se slažem s tim da je prirodno stanje ženskog organizma, ali ne treba biti u prevelikoj
…prikaži još!elikoj mjeri, niti treba biti tako rano (sa prvim naznakama puberteta).
Nemojmo se samozavaravati; ženski spol ima svoje specifičnosti i nesavršene ljepote, ali današnja hrana je otrovna a populacija uspavana i slabo pokretna.
I da, pravilna prehrana, promjena životnih navika i vježbanje utječu na smanjenje celulita.
dobila sam celulit u 36 toj nakon trećeg poroda ..kažu nema šanse da ga se riješim jer je to zakon prirode :))))) dosta se krećem ali zato jedem kaj stignem ...i kaj sad ...?????? kremice ne pomažu a ni godine
…prikaži još!e mi ne idu na ruku:::
Anticelulitne vježbe s valjkom
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.