Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
K+ riblja pasteta od tune ima veliki udio tune i pise da je porijeklo tune Hrvatska, iako pitanje je je li to sto pise na deklaracijama uopce istina.. zalosno da nema vise tune iz naseg mora...
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00403/riblja_pasteta6_403976S0.jpg
A gdje to piše da je porijeklo tune Hrvatska?! I šta onda kad ulove tunu u jadranskom moru otpremaju je na Tajland da bi je konzervirali...kako da ne...dakle K+ tuna je najbolja po okusu barem meni, ali je uvezena s
…prikaži još! Tajlanda u cjelokupu. Žao mi je što ti moram razbit tu iluziju, al tako je. Ja sam isto godinu dana bila presretna da kupujem Hrvatski proizvod dok nisam krenula čitat bezveze dok sam kuhala i šokirala se. Al i dalje je kupujem jer je najbolja daleko za paštete i tjesteninu. A što se teksta tiče, pašteta od tunjevine se napravi za 7 minuta uključujući i predradnje kao što su sjeckanje i miksanje prema tome nikad mi nije palo na pamet kupiti gotovu jer su sve redom grozne.
Sorry tek sam sad skontala da ti pričaš o pašteti od tune, mada i dalje mislim da je teško da će tuna iz paštete bit iz Hrvatske kad je tuna koju prodaje u konzervi s Tajlanda...
Paštete od tune pod povećalom
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.