Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Svim oboljelima od MS zelim sto uspjesniju borbu protiv podmukle i opasne bolesti, da koliko- toliko preuzmu kontrolu nad svojim tijelom i zivotom. 🙏😇❤ Uz opasku ovom portalu - jucer 02.06. je bio svjetski dan svjesnosti o Mijasteniji Gravis, rijetkoj
…prikaži još! i takodjer opasnoj neuroloskoj bolesti koju i sama imam. Mene i moje suborce je jako razocaralo sto nas se nitko od medija nije sjetio. Eto za sljedecu godinu mogli bi napisati barem recenicu o neizljecivoj tihoj bitci koju vodimo. Hvala
Sedam najčešćih ranih znakova multiple skleroze - prepoznajte ih na vrijeme
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.