Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja radim klasican tretman akni, uz koriscenje krema koje sami pravimo, izmedju dva tretmana(na mesec dana). Recept je 50-to godisnja tradicija i poslovna tajna. Radim u Skoplju-Makedonija i Pristina-Kosovo. I ozbiljno tvrdim, da mogu da izlecim i najkomplikovanije akne. Odnosno,
…prikaži još! one koje cuveni dermatolozi ne mogu ni da dotaknu. Njima ne moze da pomogne niti laserska tehnologija. Medjuti, onisu su toliko skupi, a ja toliko jeftina, da oni imaju mnogo bolju reklamu, mnogo posla, a malo efekta.
Velika zelja mi je da se neko usudi, da organizuje javni natecaj9moze i televizijski), da dokazemo, koliko smo efikasni i koliko vise mozemo pomoci u lecenju akni, od onih koji imaju novca,da naprave skupe klinike. Hvala.
Šest stvari koje trebaš znati o mehaničkom čišćenju lica kod kozmetičarke
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.