Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zaista vrlo lijepo, iscrpno objašnjene vježbe gdje se pazilo na svaki detalj. Zaista profesionalno odrađeno ! Čestitam Mireli :). Trebalo bi zabraniti svima onima koji pričaju o vježbanju tipa one Sopekice a koja nije niti minimalno educirana jer je mogućnost
…prikaži još! povrede vrlo velika čega ona nije očigledno niti svjesna dok blebeće.
Volim jesti? Sve što pliva ili čuči u moru + povrće.
Moja najzdravija navika? Uživam u svalkom dah(n)u :))
Slobodno vrijeme? Pilates + zumbu + planinarenje ( u moru mojih hobija ovo bih izdvojila kao favorite. )
Znam da me nitko nije pitao..ma ja samo onako..:))
Ne bih se slozila s tobom, NinaBonita :) Naime, moja sestra i ja vec duze vrijeme vjezbamo uz Renatu Sopek, i naizgled banalne vjezbe ispadaju teske, ali izvodive. Kroz video vas usmjerava i vodi, navodi sto treba raditi i kako
…prikaži još!ko pravilno izvoditi, mislim da ne bi imala onakvu figuru da samo blebeće bez veze... Preporucam svima koji ne vole "dosadne" vjezbe... Kroz Renatin zadnji video, latino fitness, uz brojne plesove, istopit cete kilograme, a pritom cete se i zabaviti... :)
čini mi se da su i jedna i druga dobre, svaka u svom području :) ja već dosta vježbam uz renatu i zadovoljna sam njenim dvd-ima i njome kao instruktoricom :) uz mirelu još nisam vježbala jer mi pilates još
…prikaži još!oš nije na "meniju" ali gledajući clipove tu na zk, čini mi se kao dobra instruktorica. prijateljica koja je išla kod nje na pilates imala je samo riječi hvale za nju :)
5-minutni pilates za čvrstu guzu
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.