Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da definitivno!! Nisam baš karakter pa opet kiksam. Nemojte odjednom postati 100% sirovi jer je lako moguće da vas nuspojave uplaše i da odustanete, ali one su tu samo jer se tijelo pročišćava. Glavobolje, umor rano navečer, krvarenje iz nosa,
…prikaži još! stalna glad, iskašljavanje i začepljeni sinusi...i nakon prva dva tjedna savršeno. Na ovaj sam način izbjegla gripe, prehlade, poboljšala ten, skinula nekoliko kg i evo sad kad više ne pazim opet se lošije osjećam. Tako da..povratak na sirovo :))
Ja još nisam pročitala te knjige jer sam sada prvi put čula za ovo. ali zanima me što sve treba jesti sirovo? da li to piše u knjizi? i što je najvažnije da li stvarno djeluje tako kako se spominje
…prikaži još! u onih 14 razloga??
14 razloga zašto jesti sirovu hranu
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.