Fitness 09. listopada 2017.

Trčanje uz izazov 5 marinaca za bolje rezultate i vrhunsku izdržljivost

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na jarunskom jezeru u Zagrebu 30 rujna održana je ReebokXchallenge utrka u kojoj su mogli sudjelovati svi koji su htjeli, a pobjednici Maja Perišić i Antonio Kleković od Reebok su dobili nove Print Smooth tenisice. Sljedeći ReebokXchallenge održat će se 21. listopada, a ako ti treba poticaj da se prijaviš pogledaj video kako je bilo na prethodnoj utrci.

Trening je napravljen kao utrka dužine 5,6 km s tri kontrolne točke, a već nakon 900 metara natjecatelje je čekao prvi izazov u kojem su trebali napraviti pet marinaca. Na drugom kilometru staze, sudionici su trebali napraviti iskorake - 10 ponavljanja, dok su na zadnjoj kontrolnoj točki 1,2 km do cilja trebali napraviti pet sklekova.

Svi sudionici nove sezone ReebokXchallenge treninga mogli su isprobati i testirati nove Print Smooth tenisice koje su pomno izrađene od kvalitetnih materijala i posebnih jastučića koji trkaču omogućavaju svestranost i stabilnost pri trčanju. Posebnost ovih tenisica jest u UltraKnit gornjištu koje osigurava udobnost, atraktivan izgled i funkcionalnost. Vanjsko pojačanje pete stvoreno je za bolju potporu i pristajanje, a gornjište jedinstvene gustoće napravljeno je za prilagodljivo i multidimenzionalno ublažavanje udaraca i kontroliranu fleksibilnost. Rub od gume s karbonskim vlaknima proteže se od pete do sredine stopala za veću stabilnost i vrhunsku izdržljivost, što svakom trkaču jamči bolje rezultate i osjećaj ugode.

Maja Perišić i Antonio Kleković pobjednici su izazova jer su bili najbrži, a vježbe su odradili bez greške te ih je Reebok nagradio novim Print Smooth tenisicama.Ovaj intenzivni trening besplatan je za sve trkačke entuzijaste, a pored nagrada sudionike očekuju i zdravi zalogaji te osvježenje.

Prijave i pojedinosti za sljedeći ReebokXchallenge koji će se održati 28. listopada potraži na reebok.hr/reebok-xchallenge-2017

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.