Fitness Let's Get Fit! 25. ožujka 2022.

Tko kaže da ne možeš biti i sit… i fit?

Foto: shutterstock

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako već nisi, upoznaj PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku – dvije šunke koje sadrže samo 2% masnoće

U životu je najvažniji balans. Živjeti zdravo često podrazumijeva potrebnu samodisciplinu koja se stječe usvajanjem zdravih navika – od odabira nutritivno kvalitetnih namirnica do redovite tjelovježbe. PIK Kuhana šunka i PIK Šunka u ovitku sadrže samo 2% masnoće, dok istovremeno porcija od 85 do 100 grama zadovoljava 30 do 50 posto dnevnih potreba za proteinima. Ili, pojednostavljeno, ako radite na svojoj fit liniji, a želite istovremeno ostati sit – PIK šunke su idealan odabir.

 | Author: PIK Vrbovec Foto: PIK Vrbovec PIK šunke izvrstan su izvor proteina. PIK Kuhana šunka i Šunka u ovitku u sebi sadrže samo 2% masnoće.

Izrađuju se od najkvalitetnijih komada svinjećeg buta, a sav višak masnoće uklanja se ručno. Ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju, a imaju i smanjen udio soli od 25%. Najbolje će doći do izražaja u osvježavajućim salatama, sendvičima, kajgani ili pak tjesteninama, a ulovite li sami sebe kako u ponoć stojite pred hladnjakom, bez grižnje savjesti posegnite za kojom šnitom. 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock

Razbijanje okova (loših) navika prvi je i jedini pravi korak da se postane fit. Također, itekako je dobrodošla stručna pomoć. Zato missZDRAVA i PIK Vrbovec zajedno pokreću projekt Let's Get Fit! kako bi čitateljicama pomogli da izravno uz stručnu pomoć naših Zdravolovaca usvoje zdrave navike te opremljene stručnim savjetima liječnika, trenera, psihoterapeuta i nutricionista počnu na pravi način brinuti za svoje tijelo, a tako i cijeli svoj život. Projekt također prati 3 kandidatkinje na njihovom putu ka pozitivnoj promjeni, a ukoliko i vi želite pratiti njihov napredak u mršavljenju, posjetite microsite Let's Get Fit!

Kreni s nama na 21 dana dug put brige o sebi i svome tijelu, podijeli s frendicama Let's Get Fit kalendar i skupa se upustite u izazov!