Fitness 24. listopada 2017.

Reebok organizira grupne treninge za zagrijavanje za Zagrebački noćni cener

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pod ovogodišnjim sloganom #PratiRitamUlice, Cener nije samo gradska utrka od deset kilometara, nego je pravi sportski doživljaj. Noću, ulicama Zagreba, i ove će godine tisuće trkača otrčati utrku uz glasno navijanje prijatelja, obitelji i slučajnih prolaznika.

Reebokova 4 do Cenera, grupna su zagrijavanja i treninzi za Zagrebački noćni cener kojima je osnovni cilj poboljšati osobne rezultate i doći u zavidnu trkaču formu.

 | Author: PR Foto: PR

Kako iskusni trkači znaju da mjesec dana prije utrke nije dostatno za postizanje dobrih rezultata, ovi treninzi uz stručno vodstvo Reebokovih trenera, a koji su započeli početkom listopada, službeno su zagrijavanje za sve koji se spremaju pohoditi ovogodišnji Zagrebački noćni cener.

 | Author: PR Foto: PR

Posebnost ovih treninga je zajamčena dobra zabava kroz drugačije i unaprijeđeno iskustvo priprema, kao i tombola na kraju svakog treninga na kojoj je moguće osvojiti Reebok Floatride tenisice. Osim tenisica očekuju vas i druga brojna iznenađenja.

 | Author: PR Foto: PR
Preostali treninzi zakazani su za utorak, 24.10. na lokaciji Running Gate u Vlaškoj ulici 129, i u utorak, 31.10. Top Sport/Avenue Mall. Prijaviti se možete na cener.hr/prijavni-obrazac-3-trening/.

 | Author: PR Foto: PR
Odvaži se na preostala Reebokova 4 do Cenera i dovedi se u formu, a zagrebačke ulice pretvori u idealan trkački poligon koji je tradicionalno spreman za ovu čarobnu utrku koju obožavaju svi sportaši.

#Reebokova4doZG10!
#FeelTheFloatride

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.