Fitness 27. ožujka 2014.

Odaberi idealnu rekreaciju za sebe

Sport2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Želiš li se rekreirati po vlastitom izboru? Ovog vikenda u Point shopping centru možeš pronaći omiljenu sportsku aktivnost za sebe, za svoje dijete, roditelje i prijatelje. Uz to možeš dobiti i provjerene savjete nutricionista, uglednih kineziologa te ljudi s višegodišnjim iskustvom i potvrđenim rezultatima u svijetu sporta

Sportski vikend 29. i 30. ožujka

Ako vjeruješ u pozitivne aspekte sporta i rekreacije, pridruži se sportskoj manifestaciji i provedi 'aktivni' vikend u rekreaciji. Sportme.hr i Point shopping centar organiziraju sportsku manifestaciju za sve rekreativce i one koji to žele postati. Ovu subotu i nedjelju moći ćeš isprobati treninge različitih sportskih aktivnosti i odabrati aktivnost koja najbolje odgovara tvojim ciljevima i interesima. 

Neke od aktivnosti koje možeš odabrati su: testiranje vlastitih fizičkih predispozicija, vježbanje s utezima, vježbanje s girjama, mjerenje i procjena nutritivne ravnoteže tijela kod nutricionista, mali nogomet, badminton, ples, salsu, hip hop, break dance, insanity, zumbu, cross fit, razne borilačke vještine, jogu, terapeutske usluge i masaže te mnogo drugih interesantnih sadržaja. 

Odigraj nezaboravnu utakmicu

Navedene sportske usluge moći ćeš isprobati s trenerima, prijateljima, djecom ili partnerom, a uz to možeš dobiti i edukaciju te sve potrebne informacije o aktivnostima, grupnim te individualnim treninzima. Održavat će se i natjecanja na koja se možeš prijaviti s vlastitom ekipom i odigrati nezaboravnu utakmicu na jedinstvenoj lokaciji. Sve usluge su besplatne i potrebne su samo dobra volja i želja za rekreacijom. Preporučuje se korištenje sportske odjeće i obuće kako bi tvoj talent primijetili svi prisutni.

Za sve dodatne informacije posjeti Facebook event stranicu Point shopping centra.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.