Fitness 07. rujna 2016.

Nauči kako osnažiti tijelo i duh na besplatnim aikido radionicama

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Povodom 25 godina od ideje o pokretanju aikida u Hrvatskoj, Aikido društvo Zagreb poziva sve zainteresirane na besplatne treninge/radionice koji će se održavati vikendom tijekom rujna u Kući aikida, Koturaška 1.

Aikido mogu trenirati svi bez obzira na fizičku spremu, a primjena aikida principa u svakodnevnom životu znatno utječe na poboljšanje tjelesnog i umnog stanja. Besplatne radionice su namijenjene novim članovima i svima zainteresiranima za drevnu japansku vještinu samuraja te upoznavanju s aikido principima i njihovoj primjeni kod kuće, na poslu, na fakultetu, na blagajni Konzuma ili bilo kojoj svakodnevnoj stresnoj situaciji.

Radionice koje omogućuju da osvijestiš svoj skriveni potencijal

Cilj aikido treninga je stvoriti uvjete za skladne odnose unutar sebe i oko sebe radom na skladu pokreta i mentalnoj ravnoteži, koju primjenjujemo u radu s partnerom na strunjači, ali održavamo u svakodnevnoj komunikaciji s partnerima izvan strunjače, kao i sa samima sobom.

Besplatne radionice su idealna prilika da u kratkom vremenu osvijestimo svoj skriveni potencijal i naučimo ga održavati bez obzira na vanjske prilike, uz ulog od 0 kuna“, najavio je jedan od osnivača Aikido društvo Zagreb i voditelj radionica Dobroslav Jakovljević.

Radionice su osmišljene tako da u cjelovitom pristupu tijelu kroz vježbe stabilnosti i snage te umu kroz vježbe disanja i meditaciju naučimo živjeti cjelovito i u skladu.“, dodao je.

Saznaj više o japanskoj Yumeiho terapiji koja uklanja bol u leđima!

Iz Aikido društva Zagreb pozivaju građane da izaberu jedan termin radionica u trajanju od 3,5 sata i prijave se mailom na kuca.aikida@gmail.com te ponesu udobnu udjeću za vježbanje i papuče za hodanje od garderobe do strunjača jer svi vježbaju bosi. Svaka radionica je ograničena na 16 osoba.

Više o događaju, prijavama i terminima saznaj na stranici Aikido društva Zagreb.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.