Fitness Vježbe za mršavljenje 20. listopada 2017.

Najzabavniji grupni fitnes koji moraš isprobati! P.S. Možeš osvojiti i tenisice

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vrijeme je za drugi po redu jesenski ReebokXchallenge trening koji vam ovoga puta donosi zabavni mix grupnih fitness programa. Ovaj trening zadovoljit će vježbače rekreativce baš kao i naprednije fitness entuzijaste, a tu su i savjeti za trčanje Rebeke Fink

U subotu, 28.10.2017. godine nastavlja se saga ReebokXchallengea kod Boćarskog kluba Zrinevac, tzv. Balon kod dvorane Boćarski dom.

O treningu:

Ovaj dinamičan grupni ReebokXchallenge trening odvija se pod stručnim vodstvom Martine Kovarik koja obećaje vrlo radnu, ali i zabavnu atmosferu! Upoznajte Martinu koju motivira velika ljubav prema kretanju općenito te usavršavanju pokreta kao temelja funkcionalnog i zdravog života.

Trening će započeti “centriranjem”, zagrijavanjem koje će vam pomoći osvijestiti odakle sve kreće, iz središta našeg tijela. Slijedi “intervaliranje” u obliku kombinacija cardio i bodyweight vježbi. Sve će biti začinjeno “loptanjem” medicinkama u paru a završiti sa “cooliranjem” uz dinamični, ali osjećajni stretching.

Sve sudionike očekuje i izazov, a za one najbolje i nove Everchill TR 2.0. tenisice, vaš partner na treningu dostupan ekskluzivno na Intersport prodajnim mjestima. Ove svestrane tenisice dobro podupiru stopalo, a namijenjene su svim vrstama treninga u fitnes centru.

Raspored događanja:
Prijave 09:30 - 10:00
Trening 10:00

 | Author: PR Foto: PR

Reebok Everchill TR 2.0. tenisice, dostupne samo i eksluzivno u Intersportu savršene su i svestrane tenisice za trening. Svestrane tenisice dobro podupiru stopalo, a namijenjene su svim vrstama treninga u teretani: čučnjeve, iskorake, kardio, trbušnjake, dizanje utega, marince, preskakanje konopca i sklekove

Savjeti za trčanje

Poznata slovenska trenerica trčanja Rebeka Fink daje ti savjete kako ćeš najbolje iskoristiti Reebok tenisice za trčanje na svom blogu, a mi ti donosimo par njih:

1. Oprema

Prije nego se odlučimo početi s trčanjem, vrlo je bitno kakvu opremu koristimo. Odjeća neka bude lagana i udobna, ona koja diše te održava toplinu tijekom hladnog vremena i obrnuto. 

2. Gdje treba trčati?

Kada govorimo o trčanju općenito, definitivno vam savjetujem više trčanja u prirodi, a manje na traci za trčanje. Ne samo zbog svježeg zraka i opuštajućeg učinka prirode, već zbog tehnike trkačkog koraka.

3. Trčanje po asfaltu?

Udaljite se što dalje od asfaltiranih cesta, prometa, buke te zakoračite u svijet prirode – trčite po neasfaltiranim terenima, prije svega po šumi, makadamu, travi i brdima. Kod takvog trčanja su potrebne brže reakcije cijelog tijela. 

4. Zagrijavanje?

Zagrijavanje je nužno kod svih vrsta fizičke aktivnosti. Njime povećavamo temperaturu mišića, aktiviramo mišićne grupe i živčani sustav te sprječavamo ozlijede.

Budi i ti dio ovog dimaničnog treninga te stupi u natjecanje za ove genijalne tenisice prijavom na link.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.