Fitness 07. siječnja 2016.

Otvori Medvedničku putovnicu!

Vik-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

I u novoj godini nastavljamo s izletima na Medvednicu. Sedmo planinarenje projekta 'Vikendom na Medvednicu' održat će se 10. siječnja 2016. u 9 h s okupljanjem u podsljemenskom naselju Lukšići. Izlet organiziraju DŠR Aktivan život, grad Zagreb i Zaklada Hrvatska kuća srca, a podržava ga portal Zdrava Krava

Besplatno za sve!

Hodati odnosno planinarit će se od naselja Lukšići do PD Grafičar , a izlet će voditi kineziolog koji će nas prije starta dobro zagrijati, a po povratku i istegnuti. Sudjelovanje je otvoreno i besplatno za sve! Priključi nam se i pozovi prijatelje, članove obitelji a dobrodošli su i kućni ljubimci. Novost je Medvednička putovnica koju će dobiti svi sudionici i koji će na svakom izletu skupljati žigove

Cilj projekta je građane grada Zagreba osvijestiti o postojanju Medvednice koja se nalazi u neposrednoj blizini kao idealnog poligona za rekreativne aktivnosti te ih tijekom godine kroz vođene ture upoznati s planinarskim stazama i ljepotama planine. Udruga Aktivan život će tijekom godine kroz organizirane izlete građane upoznati s planinarskim stazama i ljepotama planine te im na taj način usaditi naviku odlaska na planinu koja im se nalazi nadohvat ruke.

Čuvaj svoje zdravlje

Grupe koje uživaju u prirodnim ljepotama Zagrebačke gore planinare svaku drugu nedjelju pod stručnim vodstvom kineziologa i liječnika. Dobrodošli su svi građani koji mogu samostalno hodati i planinariti te žele unaprijediti i očuvati svoje zdravlje. Postoji posebna ciljna podgrupa, a to su odrasli od 25 do 45 godina starosti. To  je skupina radno aktivnih građana koja zbog posla i obiteljskih obveza zanemaruje zdravlje tj. važnost rekreativnog bavljenja sportom.

Za dodatne informacije prati ih na Facebook stranici 'Vikendom na Medvednicu' i priključi im se u planinarenju. Ako želiš primati newsletter sa svim informacijama i novostima klikni ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.