Fitness 05. svibnja 2015.

Lana Jurčević briše granice u teretani!

Lana-Jurcevic-Brisemogranice_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Lana Jurčević jedna je od ambasadorica projekta #brisemogranice Polleo Sporta i Zaklade Paraolimpijac. U moru poslovnih i privatnih obveza, recesijskih problema, vrijeme je da stanemo na trenutak i odvojimo vrijeme za nešto – dobro! Upravo to napravila je i Lana Jurčević koja je u teretanu došla s temperaturom

Treniraj i pobijedi sebe!

Htjela je obrisati vlastite granice i sama sebi dokazati da – može! #brisemogranice projekt je kojemu je cilj pokazati ljude koji su istinski borci. Riječ je o inicijativi kojom se želi pojedince motivirati na brisanje vlastitih granica. Cijeli projekt pokrenut je zajedno sa Zakladom Paraolimpijac, s ljudima koji su zbog bolesti, puke nesreće ili sudbine, na prvi pogled dobili određene ''granice''. Međutim, ljudska volja može SVE. Treniraju, pobjeđuju sebe, zakone fizike, osvajaju olimpijske medalje. Brišu granice!

Priključi se i ti pokretu ''Brišemo granice'' kao i Lana Jurčević i postani dio jedne inspirativne zajednice. Na društvenim mrežama (Instagram, Twitter, Facebook) 'postaj' svoje misli, video uratke, slike uz hashtag #brisemogranice i posjeti www.brisemogranice.com gdje možeš vidjeti svoju objavu, kao i objave drugih na virtualnom motivacijskom zidu. 

Objavljivanje putem Facebooka, za razliku od Instagrama i Twittera, ne se radi objavom sadržaja na zidove privatnih profila, već direktno na zid stranice www.facebook.com/polleosport ili www.facebook.com/brisemograniceZa svaku osobu koja objavi sadržaj na društvenim mrežama, Polleo Sport donira po jednu kunu 'Zakladi Paraolimpijac'. Uz ovu aktivnost, možeš pridonijeti i kupnjom motivacijske narukvice 'Brišemo granice' po cijeni od 15 kuna gdje se sav prihod od prodaje donira Zakladi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.