Fitness 17. siječnja 2022.

Jubilarni 30. Zagrebački maraton: otvorene prijave, iskoristi povoljne cijene

Zagrebački maraton
Foto: Facebook/Zagreb marathon Ovogodišnji 30. po redu Zagrebački maraton održat će se u nedjelju 2. listopada
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jubilarni 30. Zagrebački maraton je pred nama. Zabilježi u svoj kalendar nedjelju 2. listopada 2022.

Ovogodišnji 30. po redu Zagrebački maraton održat će se u nedjelju 2. listopada. Mjesto susreta za sve sudionike je poznato, glavni zagrebački Trg bana Josipa Jelačića. Zagrebački maraton središnji je trkački događaj u Hrvatskoj. Uz povjerenje Hrvatskog atletskog saveza za organizaciju Prvenstva Hrvatske u maratonu, pojedinačno i ekipno, ove godine će se provesti jubilarni 30. Zagrebački maraton.

I ove godine će se održati polumaraton od 21 kilometra, maraton od 42 kilometra i Garmin utrka u dužini od 10 kilometara. Maraton će biti dva kruga trase polumaratona. Postoji mogućnost da će maratonska staza biti malo izmijenjena, kako bi bila atraktivnija i brža i kako bi se izbjegao uspon na Britancu, ali start i cilj ostat će na Trgu bana Josipa Jelačića.

Prijave za maraton su već otvorene, a do 28. veljače možeš se prijaviti po povoljnijim cijenama. Tako će za rane prijave, do 28. veljače, cijena iznositi 150 kuna za polumaraton, 200 kuna za maraton i 100 kuna za Garmin 10K utrku. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.