Eko Čupavci se spremaju za izlazak 13. svibnja 2022.

ZOOCITY: destinacija po mjeri svakog ljubimca!

Foto: ZOOCITY

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Novi izgled poslovnice, a jednaka posvećenost i ljubav prema ljubimcima i ljubiteljima ljubimaca

Možda si već primijetila da ZOOCITY mijenja svoje ruho iz zelenog u žuto! 

Nov i inovativan dizajn poslovnice nudi ugodan osjećaj kupovine, a jednoznačna signalizacija omogućava ti lagan i brz pronalazak točno onoga što je potrebno tvom ljubimcu.

Bilo da je tvoj ljubimac pas, mačka, ribica, zamorčić, kunić, papiga ili možda gušter, u ZOOCITYju možeš pronaći sve što je potrebno da bude sretan i zdrav. 

 | Author: ZOOCITY Foto: ZOOCITY

Hrana za pse i mačke podijeljena je prema životnoj dobi i prehrambenim navikama tvog ljubimca, što ti dopušta da više vremena provedeš s ljubimcem u odabiru nove najdraže igračke ili loptice. 

Ljubimci su uvijek dobrodošli u poslovnicu, a osim što su zvijezde dana, uvijek ih čeka poslastica!

Dok tvoj ljubimac uživa u nagradici, tebi su na raspolaganju stručni, ljubazni i pristupačni djelatnici koji će te savjetovati i pomoći ti da pronađeš idealan proizvod za svog ljubimca. 

 | Author: ZOOCITY Foto: ZOOCITY

Širok asortiman proizvoda vrhunske kvalitete

Da bi tvoj ljubimac bio sretan, zdrav i zadovoljan, vrlo je važno da unosi puno mesnih bjelančevina i hranjivih tvari koje će mu pomoći u rastu i razvoju. U tome će mu pomoći biološki prikladna hrana (Acana, Orijen) koja je pripremljena točno onako kako bi se psi i mačke hranili u prirodi -ona sadrži 70% mišićnog mesa, 20% organa i iznutrica te 10% hrskavica i kosti. Uz Acanu i Orijen, ZOOCITY u ponudi ima i popularne brandove poput Happy Dog-a, Happy Cat-a, Royal Canina, Whiskas-a, Wellness Core-a, Proplana i ostalih. 

Hranu na stranu, u ZOOCITY-u možeš pronaći i korisnu opremu za svog ljubimca: od kreveta, akvarija, filtera, UV lampi, mačjih WC-a, krletki, transportera, igrački, zdjelica, odjeće, poslastica pa sve do mačje metvice, pijeska za ptice ili piljevine za tvog glodavca.

 | Author: ZOOCITY Foto: ZOOCITY

Ako hranu neće, vrati ostatak vreće!

Kada su ljubimci u pitanju također vrijedi ono pravilo da se o ukusima ne raspravlja, tako da postoji mogućnost da se tvom ljubimcu određeni okusi hrane neće baš dopasti. ZOOCITY ti nudi mogućnost povrata ili zamjene hrane sljedećih brandova: Acana, Orijen, Happy Dog Supreme, Happy Cat Supreme, Multifit, Premiere i Wellness Core. Više o samoj pogodnosti doznaj ovdje.

 | Author: ZOOCITY Foto: ZOOCITY

Donirajmo zajedno

ZOOCITY blisko surađuje s udrugama za pomoć nezbrinutim životinjama i azilima pa tako svaka poslovnica kod blagajne ima donacijsku košaru u koju ljubitelji ljubimaca mogu donirati hranu i potrepštine za napuštene životinje. 

Pseća pekarnica sa svježe pečenim keksićima

Ako želiš nagraditi svog psa svježom poslasticom s provjerenim sastojcima, uputi se u ZOOCITY pseću pekarnicu [Zagreb - Supernova Garden Mall, Osijek, Pula - Max City, Zabok - City Park Centar, Rovinj – Retail Park Rovinj] gdje se ukusni keksići peku na dnevnoj bazi. 

 | Author: ZOOCITY Foto: ZOOCITY

Recept za keksiće razrađen je u suradnji s pekarom Kroštula kako bi zadovoljio i najzahtjevnije nepce, a svi sastojci su prirodni, bez aditiva i umjetnih konzervansa te bez glutena i šećera. Iako su namijenjeni kao poslastice, odnosno dopunska hrana za odrasle pse, sastojci su zdravi i prirodni. 

Posjeti ZOOCITY sa svojim ljubimcem, pronjuškaj ponudu i pročavrljaj o svim željenim temama sa stručnim djelatnicima!