Eko 02. rujna 2021.

Za vikend na ZeGeVege na Trg bana Jelačića

Foto: Facebook
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iznimno nas raduje što vas možemo pozvati na 13. ZeGeVege festival, koji će se održati u petak 3. rujna 2021. od 8 do 21 sat i u subotu 4. rujna 2021. od 8 do 20 sati, poručuju Prijatelji životinja organizatori festivala.

"Poštujući sve propisane protuepidemijske mjere, potrudit ćemo se da i ove godine glavni zagrebački trg dva puna dana zašarenimo i zamirišimo bogatom i raznovrsnom ponudom izlagača zdrave hrane, ekoproizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama, ali i da vas educiramo i zabavimo", pozivaju Prijatelji životinja.

ZeGeVege dio je međunarodne manifestacije Veganmania koja se održava u Beču, Münchenu i u još 15 europskih gradova, a ostale bratske festivale ZeGeVege nadmašuje po svojoj veličini, brojnosti izlagača i posjećenosti. Vrijeme održavanja Festivala poklapa se ove godine i s 20. rođendanom organizatora, udruge Prijatelji životinja, pa obavezno dođite i pozovite sve da se pridruže ovoj veseloj proslavi zdravlja, očuvanja planeta i poštovanja života svih bića!

Više o Festivalu doznaj na Facebook stranici Prijatelja životinja!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.