Eko 21. ožujka 2019.

Vrtići imaju priliku osvojiti 50 tisuća kuna, pošalji priču

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uključi se u veliki nagradni natječaj Pampersa i dm-a u suradnji s portalom missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić koji traje do 31. ožuka. Vrtić s najviše glasova dobit će 50 tisuća kuna, drugoplasirani vrtić će dobiti 30 tisuća, a trećeplasirani 20 tisuća kuna.

Pošalji priču u kojoj objašnjavaš zašto baš taj vrtić zaslužuje donaciju, a kupnjom Pampers pelena u dm-u doniraš u nagradni fond.

Također, svakom kupnjom paketa Pampersovim pelena u dm-u do 30. travnja doniraš po 2 kune za nagradni fond i doprinosiš prikupljanju 100 000 kn koje ćemo raspodijeliti između tri vrtića koji osmisle najbolje projekte za svoje polaznike.

Kako prijaviti vrtić?

Može se prijaviti bilo koji vrtić u Hrvatskoj, samo trebaš napisati priču i objasniti zašto baš taj vrtić zaslužuje donaciju i poslati prijavu putem obrasca do 31. ožujka te glasovati za svog favorita od 9. do 30. travnja.

Naš žiri će izabrati 10 najboljih priča i na posebnoj mikrostranici objaviti finaliste, a čitatelji će glasovima izabrati tri najbolje priče.

Vrtić s najviše glasova dobit će 50 000 kn, drugoplasirani vrtić će dobiti 30 000 kn, a trećeplasirani 20 000 kn.

Tako je jednostavno, prijavi svoj vrtić i razveseli djecu!

Brzo klikni na ovaj link, ispuni prijavu, digni prstić za svoj vrtić i neka najbolje priče postanu stvarnost!

Pročitaj detaljna pravila nagradnog natječaja

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.