Eko 16. ožujka 2023.

"Uz 24ORANŽ pretplatu dobio sam i brojne druge pogodnosti"

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL Rudolf Kavran, digitalni pretplatnik 24ORANŽ
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kavran kaže da mu se posebno sviđa 24ORANŽ: "Ponuda je zaista odlična. Godinu dana mogu čitati sve tekstove na portalu i to samo za 17 eura, plus što sam dobio kupone u vrijednosti od 88 eura".

"Svako jutro dok pijem kavu čitam strane i domaće portale kako bih dobio što širu sliku o događanjima u svijetu i kod nas. Portal 24sata čitam jer mi se sviđa što politički ne naginje ni na jednu stranu i 'pere' sve jednako uz dozu satire što mi se dodatno sviđa. Kad je 24 sata uveo da se neki članci moraju platiti odlučio sam uzeti pretplatu jer si nisam htio uskratiti atraktivan sadržaj", priča Rudolf Kavran pretplatnik na Plus+ sadržaj.

Podsjetimo, svatko tko uzme godišnju pretplatu 24ORANŽ, po cijeni od 17 eura, zauzvrat odmah dobiva kupone partnera 24sata u iznosu od 88 eura! Kupnjom godišnje 24 Oranž pretplate odmah dobijete kupone za shopping u Tommyju, vožnju Eko Taxijem, narudžbe preko Wolta, kokice i gazirano piće u CineStaru, proizvode Grawe osiguranja, najzdravije dodatke prehrani iz Matičnjaka i igre u Casino 24. U paketu su sljedeći iznosi: Tommy 13 eura, CineStar 5 eura, Wolt 13 eura, Matičnjak 13 eura, Grawe Osiguranje 20 eura i Admiral 17 eura. Pored navedenih popusta oni koji se odluče za godišnju digitalnu pretplatu dobivat će i druge popuste.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Kavran kaže da se za 24ORANŽ dodatno zainteresirao i kad je vidio da su u ponudi i popusti Grawe osiguranja. "U Grawe osiguranju već godinama uplaćujem životno osiguranje. Tu osiguravajuću kuću sam odabrao jer naglašavaju da njeguju vrijednosti kao što su sigurnost, pouzdanost, stabilnost, odgovornost, tradicija. Grawe u svojoj prezentaciji prema klijentima i potencijalnim klijentima tvrdi da financijska sredstva ulaže oprezno i sigurno te da u svakom trenutku mogu podmiriti sve obveze iz ugovora o osiguranju što je bilo presudno da njima povjerim svoju štednju. Sad kad 24ORANŽ nudi popust u Grawe osiguranju razmislit ću da pored životnog uzmem još neko dodatno osiguranje", kaže zadovoljni 24ORANŽ pretplatnik.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.