Eko 23. siječnja 2020.

Napravi 'Koala izazov' i pomozi u sakupljanju sredstava za Australiju

Foto: Screenshot: Facebook/Campus Crossings on Marion Pugh
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Napravi ovaj izazov, objavi ga i napisi #koalachallenge te sudjeluj u sakupljanju novčanih sredstava za pomoć Australiji u borbi s požarima.

Nakon "Ice Bucket" izazova ili izazova ledenom vodom te Mannequin Challengea ili izazova u kojem se trebaš zaustaviti kretati u određenom trenutku i izgledati kao lutka iz izloga - došao je novi - Koala izazov ili Koala Challenge - koji je u kratkom roku postao viralan i zaludio svijet, a sa sobom donosi i plemenitu svrhu.

Jedna tvrtka koja se bavi proizvodnjom energetskih pića, pozvala je ljude, odnosno izazvala ih je da sudjeluju u Koala izazovu kako bi pomogli prikupiti novac za ljude, vatrogasce i divlje životinje koje su pogođene požarima u Australiji. Za svaki videozapis, objavljen na društvenim mrežama, a koji prikazuje čovjeka kako radi 'Koala izazov' tvrtka će donirati 5 američkih dolara.

Kako bi napravila Koala izazov moraš potrbuške leći na klupu za vježbanje, a zatim ju kako to koala radi na drvetu, rukama i nogama obgrliti i zarotirati svoje tijelo oko nje, bez da dotakneš pod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Personal Trainer Westborough (@crossfitprototype) on

Neki su otišli i korak dalje pa sada to rade i oko tijela svojeg partnera ili partnerice u teretani!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tara (@taralaferrara) on

Iako se čini jednostavan, ovaj izazov ne mogu uraditi svi i za njega će ti trebati mnogo snage. Mnogi su pokušali, a ti možeš biti jedan ili jedna od njih i tako napraviti dobro djelo. Sljedeći put kada odeš u teretanu, izazivamo te da probaš!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LewisFlyersWLAX (@lewisflyerswlax) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.