Eko 18. siječnja 2010.

Tretman bioenergijom osvojili su...

Tretman-Biserka_
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava daruje registrirane korisnike koji su u igri darivanja u petak 15. siječnja na pitanje "Od čega se sastoji bioenergetski tretman?", odgovorili "Od balansiranja čakri". Prvih desetero koji su poslali ovaj točan odgovor, od Biserke Blašković , bioenergoterapeutkinje iz Alternativnog centra Hareom, na dar dobiva bioenergetski tretman s dijagnostikom

Prvih desetero koji su točno odgovorili i osvojili bioenergetski tretman su:

Iva Faber
Ivana Matić
Suzana Petrović
Marina Maletić
Igor Kovačić
Rosa Marić
Melita Kolmanic
Saša Galjer
Željka Stojić
Dražen Mijoč

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja svog poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Uvjet za sudjelovanje u novim igrama darivanja na zdravojkravi je da korisnik bude registriran, pa svi koji se još niste registrirali učinite to do iduće akcije darivanja.

Zašto ići na bioenergetske tretmane?

Bioenergoterapeutkinja Biserka Blašković vlasnica je Alternativnog centra Hareom, koji se nalazi u Garićgradskoj 14 u Zagrebu, i iscjeljivanjem se bavi više od dvadeset godina. 

Ona kaže da je iscjeljivanje oblik komunikacije. Kada je netko bolestan to je rezultat blokade puteva energije i njenog protoka. Ako energija teče kako treba, nemoguće je da čovjek oboli. Kao što treba jesti da bi se preživjelo, tako tijelu treba energija da živi, funkcionira i bude zdrav.

Bienergetski tretmani djeluju vrlo stimulativno, podižu tjelesnu vitalnost i imunitet, pojačavaju želju za životom, a isto tako popravljaju poslovnu kreativnost. Često se osobe koje dolaze na tretmane bioenergije mijenjaju, postaju tolerantnije i strpljivije. Ravnotežu postignutu tretmanom veći broj ljudi uspije zadržati kroz duže vrijeme, što ovisi o tome je su li okruženi ljudima koji ih iscrpljuju i koliko stresan život vode.

Na tretmane često dolaze i fizički zdravi ljudi, koji se osjećaju slabo i iscrpljeno. Bioenergetski tretmani tada su vrlo djelotvorni, baš zbog toga što sprečavaju da se poremećaji koji su tada još samo na energetskoj razini ne očituju i na fizičkom tijelu.

Centar Hareom

Biserka Blašković bioenergetske tretmane radi u svom Alternativnom centru Hareom, u čijem se prodajnom dijelu može pronaći literatura o velikim duhovnim znanjima, tehnikama disanja i meditiranja, Feng-Shuiju, vegeterijanske i makrobiotičke kuharice, veliki izbor glazbe za meditiranje i relaksaciju, aroma lampe i eterična ulja, kristali za zaštitu od štetnih zračenja, kristalni privjesci za duhovnu ravnotežu, figure koje donose sreću, snagu i uspješnost, kipovi Šive, Budhe te veliki izbor visećih zvona za stvaranje pozitivne vibracije u životnom prostoru.

Više info: www.hareom.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.