Eko 23. prosinca 2009.

Svježi organski sendviči

Garden_Organski_Sendvici
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Supermarket "Garden" svakoga dana priprema 6 okusa delikatesnih sendviča "opremljenih" vrhunskim organskim namirnicama. Naruči svoj sendvič i uživaj u zdravom danu!

"Garden" je nedavno uveo novost u svoju ponudu pekarskih proizvoda - 6 bogatih okusa dnevno svježih, delikatesnih, organskih sendviča. "Bella mortadela", "Šunka na Garden način", "Pršut naopako", "Tuna 300kg", "Meso – ne" ili "Debeli vegan" maštovito su sljubili najkvalitetnije namirnice iz "Gardenove" ponude u brz, a ipak zdrav obrok – organski sendvič.

Široka ponuda visoko-kalorične "fast food" hrane koja je najjednostavnije rješenje za utaživanje gladi tijekom školskih odmora, pauza za ručak na radnome mjestu ili čekanja u autu u prometnim gužvama, inspirirala je tim "Gardena" da osmisli brz, ali izuzetno zdrav obrok. Kako "Garden" u svojem asortimanu nudi šrioku paletu organskih delikatesa poput pekarskih proizvoda, mesnih i ribljih delicija, mlijeka i mlječnih prerađevina, te voća i povrća, logično se nametnula ideja o dnevno svježim, organskim sendvičima.

Pripremljeni s ljubavlju, ručno, od svježih, biranih namirnica, "Garden" sendviči izvor su "zdravih" kalorija i idealan su jutarnji obrok ili međuobrok koji si možete priuštiti. Uštedi na vremenu, rezerviraj svoje sendviče, kao što možeš rezervirati i omiljeni pekarski proizvod, za slijedeći dan, i njima iznenadi svoje najbliže, prijatelje ili kolege s posla.

Požuri u jedan od "Garden" dućana: Prilaz Gjure Deželića 87 ili Masarykova 1 i odaberi svoj omiljeni sendvič.

Menu organskih sendviča

Mesni:

Šunka na Garden način

Sastojci: mini ciabatta, maslac, majoneza, mini šunka, mozzarella, avokado, rajčica cherry

Bella mortadella

Sastojci: baguette sa žitaricama, maslac s parmezanom, mortadela, miješana salata, mladi špinat, paprika

Pršut naopako

Sastojci: mini baguette, majoneza, pršut, mozzarella, alfa alfa klice, crne masline bez koštica, rajčica cherry

Bezmesni:

Tuna 300kg

Sastojci: štapić sa žitaricama, namaz od tune, tuna u extra djevičanskom maslinovom ulju, mladi špinat, miješana salata, crveni luk, namaz od zelenih maslina

Meso - NE

Sastojci: pecivo od pira, liguriski pesto, mozzarella, sušene rajčice u ekstradjevičanskom maslinovom ulju, alfa alfa klice

Debeli vegan

Sastojci: panini, biljni pesto, rajčica cherry, miješana salata, tikvice grill, alfa alfa klice

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.