Eko 08. studenoga 2023.

Starover konferencija - Održivost u poslovnoj praksi

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sve o održivim poslovnim praksama u RH doznali smo na konferenciji Startover u organizaciji 24sata

"Koliko je 'posao iz snova' održiva ideja?" i "Je li AI idealni zaposlenik, pouzdani kolega ili tek mrska konkurencija?" samo se neki od naziva panela koje smo ove godine imali priliku poslušati na konferenciji Startover - Budućnost rada: Pogled u sutra  koja se održala u WESPA Business & Loungeu u Zagrebu (Green Gold) u organizaciji 24sata. 

Osim panela sve prisutne dočekala su i stručna izlaganja i inovativne ideje te primjeri uspješnih poslovnih praksi na temu budućnosti rada i održivog radnog mjesta. Među govornicima su se našla velika imena poput Vlatke Kamenić Jagodić, Direktorice marketinga i korporativnih komunikacija tvrtke KONČAR, Vasje Čretnika, direktora Termi Tuhelj te Mirne Horvat, Co-founder & COO tvrtke Leapwise. 

 | Author: ILUSTRACIJA/Davor Puklavec/PIXSELL Foto: ILUSTRACIJA/Davor Puklavec/PIXSELL

Cijelu konferenciju te tijek događaja možete pronaći na linku

Organizator konferencije su 24sata, a partneri su ENNA, HGK, Philip Morris, INA, Erste, HSM, Fina, HEP, Telemach, KONČAR, posao.hr, Leapwise i Terme Tuhelj.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.