Eko 20. listopada 2020.

Pogodi što je ovaj mačić napravio dvije minute nakon što je udomljen

Foto: Facebook/screnshoot 24 sata
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Holly Knox Brookhouser kupovala je namirnice za malu zabavu povodom obilježavanja druge godine od usvajanja svog sina Marcela. Dok je čekala na blagajni pogledala je mobitel i vidjela da je netko na lokalnim stranicama postavio sliku malog čupavog mačića uz natpis da je upravo spašen s prometne ceste i da se hitno za njega traži dom.

Znala je kad netko hitno traži udomljavanje da to ne završi uvijek najbolje, pa je požurila spasiti crno mačje klupko od novih nevolja. Holly i četverogodišnji Marcelo otišli su po mačića i odmah počeli vijećanje kako da ga nazovu. Marcelo je ubrzo rekao da bi mu odlično odgovaralo ime Appleseed (sjeme jabuke).

 | Author: Facebook/screnshoot 24 sata Foto: Facebook/screnshoot 24 sata

Mačić se iznenađujuće udomaćio još u automobilu. Popeo se na Hollyno rame, udobno 'ugnijezdio' i zadrijemao. Spavao je cijelim putem, nije čak ni otvorio oči kad su stali ispred škole kako bi pokupili Hollynu kći. Kad su stigli kući Holly je primijetila da je Appleseed pun buha i dehidriran. Ali to nije uništilo njegov živahan duh. Dva dana je proveo u karanteni, a onda se sprijateljio s ostalim životinjama u kući. "Postao je glavni. On je kao dinamit umotan u slatki čupavi paketić", opisala je Holly.

 | Author: Facebook/screnshoot 24 sata Foto: Facebook/screnshoot 24 sata

Odlično se uklopio u obitelj i kad ne šefuje psu i ostalim životinjama, onda napada noge svojih ljudskih sustanara i pokušava ih uvući u igru.

Izvor: The Dodo

Možda te zanima... Mačke glume učenike ovoj šarmantnoj učiteljici Eko

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.