Eko 04. prosinca 2020.

Pogledaj reakciju ovog psa kad mu je vlasnik rekao da uđe u kuću

Foto: Facebook/screnshoot 24 sata
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj mješanac haskija obožava biti vani kad je hladno, a njegovi vlasnici imaju i video koji to dokazuje. Wilson ljeta provodi na najhladnijim mjestima u kući uključujući hladne pločice u kupaonici.

I dok se u Alabami u SAD-u temperature opasno spuštaju ispod ništice, Wilson inzistira da svaki budni trenutak svog psećeg života provodi u dvorištu ispred kuće.

Ali ne misli svi tako. Wilsonov vlasnik Reed od susjeda je dobio mail u kojem ga pitaju smatraju li da je u redu ostavljati psa vani po tako hladnom vremenu. Briga susjeda opravdana je u mnogo slučajeva, ali ne i u Wilsonovu jer haskiji su stvoreni za boravak u hladnoj klimi.

Kako bi smanjio susjedovu brigu za Wilsona, Reed je snimio video u kojem pokazuje kako njegov pas reagira kad ga zove da uđe u kuću. "Ovaj video sam snimio kako bih susjedima pokazao da nisam loš vlasnik svome psu", rekao je Reed, a objavio The Dodo.

Reed je objavio ovaj video na svom FB profilu s postom "Wilsonovih pet minuta slave"

 
 

Wilson je toliko uporan u svojoj namjeri da ostani vani da je Reed morao napraviti kompromis. "Obično ga molim da svako toliko uđe u kuću i druži se sa mnom, ali naučio sam da ako to želim, moram se dobro obući i biti s njim vani", rekao je Reed. Za sada je Reed pronašao samo jedan način kako da uvjeri Wilsona da uđe i prespava u kući.

Možda te zanima... 5 najboljih pasmina ako patiš od alergija na pse Eko

Naravno koristi mito. "Jedini način da ga dovabim unutra je da zveckam ključevima auta i govorim da se idemo provozati. Wilson je pametan i brzo bi me prozreo da to i ne napravim, tako da ga svaku večer prije spavanja vodim u kratku petominutnu vožnju autom."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.