Eko 19. kolovoza 2020.

Mačak Jordan krade cipele, a vlasnici putem Facebook grupe pokušavaju vratiti obuću

Foto: Screenshot Facebook
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

S mačkama teško da može biti dosadno, a dva mačka o kojima se zadnjih dana piše su mačak Jordan iz SAD-a koji krade cipele i za sada neimenovani mačak iz Kine koji je doslovce pao s neba i ozbiljno ozlijedio čovjeka.

Mačka koja je pala s neba i ne baš previše bistar pas

Bizaran trenutak zabilježen je na video snimci kada je mačka pala s neba i srušila se na glavu starije osobe koja je potom pala u nesvijest. Taj muškarac je umirovljenik Gao Fenghua iz grada Harbina u Kini koji je šetao svog zlatnog retrivera kad mu je odjednom mačka pala na glavu. Njegov pas se nastavio bezbrižno šetati, unatoč činjenici što mu vlasnik leži na ulici.

Pas se još pokušao igrati s inkriminiranom mačkom koja je odmah pobjegla s mjesta nesreće. Fenghua je boravio više od dvadeset dana u bolnici, a sad je na rehabilitaciji. Naknadno je ustanovljeno da je riječ o mački njegovog susjeda Yuu-a. Obitelji su trenutno u pregovorima kako da se kompenzira šteta, piše 9gag.

Jordan, lovac na cipele

Jordan je mačak koji cijelom susjedstvu krade cipele. Crno-bijeli mačak stalno izlazi tijekom noći i vraća se kući s plijenom u čeljustima. BJ Ross iz Altoona u Pennsylvaniji napravio je Facebook grupu kako bi se obratio žrtvama 'prljavih zločina' koje radi njegov ljubimac Jordan i nada se da će uspjeti vratiti svu obuću koju je mačak ukrao.

Njegovi vlasnici svako jutro pronađu nekoliko cipela i sada ih u kolekciji ima preko 50. Kada je saznao za tajni život svog mačka, stavio je na njega GPS tragač. Prema Jordanovom GPS tragaču, njegova ruta obuhvaća veliko područje širom susjedstva. Ross je čak i instalirao sigurnosnu kameru straga kako bi prikupio još dokaza, piše Bored Panda.

 | Author: Screenshot Facebook Foto: Screenshot Facebook

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.