Eko 05. studenoga 2016.

Nauči kako i ti i tvoja djeca možete postati umjetnici s plastelinom

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U utorak, 8. studenog u 19 sati u kinu Europa u Varšavskoj 3 gostuje cijenjeni izraelski autora, ilustrator i redatelj Ronya Oren. Dođi na promociju knjige Divlje životinje i razgovor s autorom! Ulaz slobodan.

Rony Oren je svjetski priznati umjetnik, ilustrator i autor knjiga za djecu. Najpoznatiji po svom kreativnom radu s plastelinom osmislio je posebnu metodu namijenjenu djeci. Metodu je predstavio u iznimno uspješnoj seriji knjiga za djecu Tajne plastelina, prodanu u više od milijun primjeraka i prevedene na 13 jezika, a Divlje životinje naslov je preveden na hrvatski jezik u izdanju Planetopije.

Tajne plastelina serija je knjiga koja otkriva zadivljujuće jednostavne tajne o tome „kako se to radi“ - alat za stvaranje nevjerojatnih likova od plastelina, s lakoćom i uz zabavu. Svjetski bestseler Divlje životinje potiče maštu i kreativnost te ohrabruje djecu od 6 do 86 godina da sama osmišljavaju priče ilustrirane plastelinom.

Rony Oren živi u Binjamini i stvara od plastelina već više od trideset godina. Bio je voditelj odjela za animaciju na Akademiji za umjetnost i oblikovanje Becalel, a njegove se knjige zasnivaju na stotinama radionica s plastelinom za djecu i odrasle, koje je vodio diljem svijeta, ilustrirao je preko 30 knjiga za djecu, koje su sve mahom svjetske uspješnice, te brojnih animiranih filmova s likovima od plastelina. Više o ovom iznimnom umjetniku, redatelju, animatoru i ilustratoru te tajnama plastelina, saznaj na promociji knjige u utorak, 8.11. u 19 sati u Kinu Europa, Varšavska 3, Zagreb.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.