Eko 16. travnja 2019.

Nakon što im je vlasnik, beskućnik, primljen u bolnicu, psi ga čekali pred vratima

Foto: Facebook/Cris Mamprim
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Neki ljudi znaju reći kako je pas čovjekov najbolji prijatelj, a da je to istina pokazuju nam slučajevi poput ovog. Znamo da su psi odani, brižni te stoje uz svojeg vlasnika u svim situacijama.

No njihova odanost nas često zna iznenaditi jer su često voljni ostati uz nas bez obzira na sve, dokazujući svoju ljubav i divljenje prema svom ljudskom biću koje toliko brine o njima. 

Takav je bio i nedavni slučaj u bolnici u Brazilu, u koju je primljen lokalni beskućnik imena César. Dok je on bio na pretragama, osoblje bolnice je primijetilo kako na vratima stoji grupa pasa te čekaju svojeg vlasnika ne napuštajući prostor bolnice. Ovim činom, njihov opis najboljeg čovjekovog prijatelja dobio je novu razinu. Medicinska sestra Cris Mamprim te večeri je radila noćnu smjenu te je ovjekovječila prizor na vratima bolnice.

Možda te zanima... Žuta vrpca na psećoj lajni: Modni dodatak ili znak upozorenja? Eko

Cris Mamprim je izjavila kako su psi bili uhranjeni za razliku od pasa lutalica koje je viđala u okolici bolnice. I sam César je rekao kako su ti psi njegovi najbliži prijatelji te da je svaku hranu, koju je mogao dobiti, dao njima. Uz svoju objavu na Facebooku, Cris je napisala: ''Jednostavna osoba koja ovisi o drugima kad je u pitanju prevladavanje gladi, hladnoće, boli i zla u svijetu oko nas, uz sebe ima najbolje suputnike te jedni drugima daju uzajamnu ljubav.''

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.