Eko 24. listopada 2013.

Dobitnici čistača na paru!

Usprav-Nova
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U našoj nagradnoj igri koja je trajala od četvrtka 24. listopada do srijede 30. listopada Zdrava Krava odabrala je tri dobitnika Shark parnih čistača. U članku pročitaj imena dobitnika koje ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade

Dobitnici

U našoj nagradnoj igri čitatelji su mogli osvojiti jedan od tri Shark čistača na paru. Sudionici su trebali  biti registrirani korisnici Zdrave Krave i trebali su ispuniti obrazac u članku. Mi smo nasumičnim odabirom izabrali troje najsretnijih, a dobitnike ćemo kontaktirati e-mailom i obavijestiti ih o načinu preuzimanja nagrade. Dobitnici su: Martina Posavec - Shark čistač na paru 2 u 1, Nikola Milojević - prijenosni čistač na paru Shark i Antonija Novački Petrušić - parni čistač Shark Pocket Mop.

Pravila nagradne igre pročitaj ovdje.

Očisti dom ekološki

Ekološko čišćenje kućanstva pravi je hit. Vrijeme je brojnih alergija, astmi i onečišćenja okoliša pa ti trebaju novi i kvalitetni proizvodi prilagođeni tvojim potrebama. Shark proizvodi za čišćenje mogu temeljito očistiti tvoj dom, uništiti grinje i bakterije i uštedjeti ti novac koji uobičajeno potrošiš na kemikalije za čišćenje. Sa Shark linijom proizvoda tvoj će se dom čistiti na ekološki način, samo snagom vodene pare i pri tome ćeš ga dezinficirati. Što je najvažnije, uništit ćeš 99,99 posto grinja i bakterija koje se nakupljaju u tvom kućanstvu. Koristeći Shark, više vremena ćeš provoditi s obitelji i prijateljima, a manje čisteći.

Blistavo čist dom uz dva uređaja u jednom

Shark čistač na paru 2 u 1 može očistiti apsolutno sve površine u tvom domu. Sastoji se od čistača za podove i ručnog čistača. S njime možeš temeljito oprati i dezinficirati podove, a nakon toga možeš ukloniti ručni čistač i dezinficirati ostale dijelove kuće, poput ogledala, namještaja, stolića, kupaonskih elemenata, roleta, prozora, prostora između pločica i slično. Ovaj Shark proizvod brzo suši, osvježava tepihe, podove i ostale površine, ubija 99,99 posto grinja i bakterija te čisti potpuno ekološki, samo uz snagu vodene pare.

Snagom pare očisti dom do najsitnije mrvice

Uz Shark prijenosni čistač nećeš više nikad trebati spužvice, krpice niti četke za ribanje površina u kući. Shark prijenosni čistač na paru čisti doslovno sve što se može očistiti, od prozora, namještaja, pločica, tapeciranog namještaja, roleta, WC školjki, ogledala pa čak i pećnica. Idealan je za kućanstva s kućnim ljubimcima jer ćeš konačno moći ukloniti sve dlake koje tvoji ljubimci ostavljaju, a uz to ćeš dezinficirati sva područja na kojima oni borave. Kao i ostali Shark proizvodi, ovaj radi isključivo na principu vodene pare, bez ikakvih kemikalija i ubija 99,99 posto bakterija i grinja.

Neka tvoji podovi zablistaju

Ako već dugo planiraš očistiti prljave pločice u kupaoni, podove i terase, parni čistač Shark Pocket Mop olakšat će ti taj posao. Odličan je za tvoje kupaonice, kuhinje, hodnike, podove, terase i vikendice. Parni čistač Shark pocket mop čisti gotovo sve vrste podova, dezinficira ih i suši, sve u jednom koraku. Zaboravi pranje podova krpom, jer tako ne možeš dezinficirati površine i ukloniti bakterije. Shark parni čistač dezinficira tvoj dom uz pomoć vodene pare te uništava do 99,99 posto svih bakterija. Patentirana tehnologija parnog čistača Shark Pocket Mop uklanja prljavštinu, dezinficira i vraća sjaj tvojim podovima u samo jednom koraku. Tvoji podovi su savršeno čisti i suhi za samo nekoliko sekundi.

 • Default avatar -
  sanja50

  puno hvala na lijepom i korisnom poklonu.neka u buduće ima isto lijepih i korisnih nagrada.želim svima mnogo uspjeha u nagradnim igrama.

 • Avatar anesa
  anesa

  Veliko hvala na poklonu,oduševljena sam i jedva čekam da stigne da ga isprobam. I hvala svima na čestitkama, :)

 • Default avatar -
  vana11

  čestitke dpbitnicama a nama drugi put više sreće vana

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.