Eko 26. listopada 2011.

Heather Mills kuha za tebe u Mercatoru!

Heather1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U petak, 14. listopada u 17.30 sati jedna od najpoznatijih svjetskih humanitarki Heather Mills će u Mercator centru u Vukovarskoj kuhati za posjetitelje. Heather je vlasnica tvrtke The Redwood Food, koja nudi zamjenu za meso, ribu i mliječne proizvode, a koje ćeš uskoro moći pronaći u Mercator centrima

Heather Mills osim svog humanitarnog djelovanja uspješno gradi karijeru poslovne žene. Svoj veganski način prehrane proširila je na biznis kupivši 2009. tvrtku The Redwood Food koja nudi ukusnu zamjenu za meso, ribu i mliječne proizvode.

Povod dolaska Heather Mills u Mercator je početak prodaje The Redwood proizvoda u Hrvatskoj, a Mercator zasad ima ekskluzivu prodaje za Hrvatsku u domeni komercijalnih trgovačkih lanaca. Sasvim prirodni proizvodi ne uključuju meso, jaja, mlijeko i mliječne proizvode, hidrogenizirane masti, genetski modificirane proizvode, kolesterol, umjetne boje niti konzervanse.

Odaberi Redwood proizvod po svom ukusu

Redwood proizvodi bit će dostupni u Mercator centrima u Zagrebu (Vukovarska ulica, Kaptol centra i Importane galerija), te u Mercator centru u Puli. Ovi proizvodi pogodni su za vegetarijance, vegane i osobe s posebnim prehrambenim potrebama, primjerice alergične na mliječne proizvode ili jednostavno za sve one koji žele jesti zdravije.

U Mercatoru ćeš moći birati između tri linije proizvoda:

  • Cheezly nudi ukusne proizvode koji se koriste kao zamjena za sir
  • Ambient nudi divne jogurte izrađene na bazi proteina graška
  • VegiDeli obuhvaća ponudu brzo pripremljenih jela s okusom mesa

Humanitarne akcije u Hrvatskoj

Evo nekoliko zanimljivosti koje možda nisi znala o Heather Mills:

  • Heather Mills se aktivno priprema za nastup na paraolimpijskim igrama u Rusiji 2014. u kategoriji skijanja
  • vlasnica je branda zdrave hrane Redwood, čiji su proizvodi pogodni za vegetarijance, vegane i osobe s posebnim prehrambenim potrebama, primjerice alergične na mliječne proizvode ili jednostavno za sve one koji žele jesti zdravije
  • vlasnica je restorana zdrave hrane V-Bites u Brooklynu putem kojeg ujedno prehranjuje, odnosno, financira obroke za čak 3000 obitelji
  • izdala je novu knjigu recepata Love bites čija se promocija u Hrvatskoj tek očekuje
  • 2001. godine kao UN-ova veleposlanica dobre volje Heather Mills dobila je priznanje Republike Hrvatske za poseban doprinos u promicanju, razvoju i sustavnom vrednovanju volonterskog rada u Hrvatskoj. Heather Mills organizirala je humanitarne akcije u kojima je prikupljeno više od 800.000 funti potrošene na razminiravanje 14 minskih polja u Hrvatskoj te na nabavu tisuća umjetnih udova za žrtve rata i minskih polja, posebice za djecu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.