Eko 08. srpnja 2010.

Dobitnici sladila SteSweet stevije su...

Stevia-Sve
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Destero najsretnijih registriranih korisnika Zdrave Krave koji su sudjelovali u nagradnoj igri od četvrtka 1. srpnja do srijede 7. srpnja dobiva SteSweet Stevia paket zaslađivača u tableticama i šećernim vrećicama s inulinom

Desetero sretnih dobitnika koji su poslali točan odgovor - da je Reb-A, najvažniji sastojak Stesweet stevije - najzdraviji, najčišći i najskuplji stevia glikozid, i osvojili SteSweet paket su:

  1. Karmen Lučić
  2. Ana-Marija Lipanović
  3. Anita Baćurin
  4. Valentina Jurakić
  5. Dunja Jakovac
  6. Mateja Hranjec
  7. Sabina Rebrović
  8. Andrea Starčević
  9. Gordana Horvat
  10. Ana Viduka

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja svog poklona.

Detaljnija pravila nagradne igre pročitaj ovdje.

SteSweet Stevia - prirodni zaslađivač bez kalorija

Priča o steviji počinje u dalekoj Južnoj Americi, gdje je biljka otkrivena, a zatim zbog svoje ljekovitosti prenesena diljem svijeta. Stevija je prirodni zaslađivač, čak 200 do 400 puta slađi od šećera, no za razliku od šećera, stevija nema kalorija, ugljikohidrata, glikemijskog indeksa i štetnih nuspojava. SteSweet Stevia proizvodi postoje u raznim oblicima – kao stevija u tekućini, u slatkom prahu, u šećernim vrećicama ili u tableticama. Najčišći oblik stevije zove se SteSweet Reb-A ili SteSweet pure i dolazi u slatkom prahu.

SteSweet Stevia zaslađivač u tableticama sadrži Rebaudiozid-A (Reb-A) vrhunske kvalitete. Dostupan je u praktičnom stolnom dozatoru i izvrstan za zaslađivanje svih vrsta toplih napitaka.

SteSweet Stevia šećerne vrećice s inulinom najčišći su rebaudiozid (97%+) pomiješan s inulinom, prirodnim prebiotikom koji služi kao hrana "dobrim" bakterijama u debelom crijevu. Dostupne su u porcijskoj vrećici, jednostavne za doziranje i izvrsnog okusa. Sastoje se od slatkog praha pogodnog za sve vrste primjena, s 50 vrećica u pakiranju.

Više info: www.steviana.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.