Eko Eko dom 20. prosinca 2017.

Crveni alarm u Dumovcu: Čak 250 pasa čeka svog čovjeka

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba poziva građane na udomljavanje pasa. Čak 250 zagrebačkih pasa čeka novi dom! Zato požuri udomiti peseka ili predloži prijateljima koji bi htjeli jednog jer je sada pravo vrijeme za to!

250 njuškica čeka na svoj novi dom

U doba koje slavi zajedništvo, čak dvjesto pedeset zagrebačkih pasa čeka novi dom. Psi su to o kojima se trenutačno brine Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba.

„Većina je pasa u samom Skloništu, a pedesetak ih je privremeno smješteno u domove naših volontera. Tijekom blagdana mnogi razmišljaju o kućnom ljubimcu, no odluka o njegovu nabavljanju nikako ne smije biti brzopleta. Oni koji već dulje vrijeme razmišljaju o psu, mogu do subote posjetiti Dumovec.

U Skloništu će upoznati različite pse, odgojene za lijep suživot s ljudima. Voljeli bismo da neki od naših pasa već ovaj tjedan pronađu novi dom“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Ustanove Zoološki vrt grada Zagreba čija je sastavnica Sklonište u Dumovcu.

Bez petardi!

Dodao je kako će privremeni smještaj u Skloništu nakon Štefanja dobiti i psi koji iz svojih dvorišta pobjegnu preplašeni pirotehnikom. Zato je zamolio građane da se u blizini pasa suzdrže od nepotrebne buke.
Pse iz Dumovca građani mogu doći upoznati radnim danom između 10 i 12 te 14.30 i 16.30 sati, a u subotu od 10 do 14 sati.

O psima se mogu informirati i u Životinjskom kutku (Vlaška 105, Zagreb).

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.